“Xbox maakt niet langer consoles” begint trending te worden naarmate de paniek voortduurt

“Xbox maakt niet langer consoles” begint trending te worden naarmate de paniek voortduurt

Gisteren merkten we dat de emoties hoog opliepen als reactie op de geruchten van deze week dat verschillende Xbox-exclusives naar PS5 zouden kunnen worden geporteerd, en dat kwam ook naar voren in een aantal populaire zoektermen.

In feite is een van de grootste wereldwijde Xbox-gerelateerde trends van de afgelopen 24 uur op Google “Xbox maakt geen consoles meer” (of een variant daarvan), dus er is duidelijk veel bezorgdheid over de toekomst van Xbox-hardware.

Als jij een van die mensen bent die naar iets in deze richting zoekt, is het goede nieuws dat je nog niet in paniek hoeft te raken. Volgens Jez Corden van Windows Central zijn er onlangs verschillende Xbox-consoles verlicht:

Er is uiteraard geen garantie dat dit een specifieke Xbox-console is, maar houd er rekening mee dat Xbox-lekken van vorig jaar erop wezen dat er een nieuwe serie

Er lijkt ook een nieuwe versie van de Xbox Series te komen Wat betreft de toekomst na deze generatie? Dit is op dit moment nog steeds een raadsel voor iedereen, maar we zouden zeer verrast zijn als Xbox geen andere console in de maak heeft om deze aan te vullen met de PS6!

Hoe dan ook, we zullen ergens volgende week meer te weten komen over Microsoft's “visie op de toekomst van Xbox”.

READ  Apple werkt aan een 32-core processor voor high-end Macs

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *