Asus neemt het op tegen Logitech en Razer met zijn indrukwekkende nieuwe gamingmicrofoon

Asus neemt het op tegen Logitech en Razer met zijn indrukwekkende nieuwe gamingmicrofoon

Asus Zojuist een nieuwe gamingmicrofoon aangekondigd, de Rouge Carnixdat, hoewel het op het eerste gezicht slechts een hoekig, RGB-gevuld alternatief lijkt te zijn voor de meer gevestigde opties, feitelijk een aantal opvallende kenmerken bevat.

De nieuwe Asus-optie die strijdt om een ​​plekje in onze beste gaming-microfoongids bevat een condensatorcapsule van 25 mm – het onderdeel dat het geluid daadwerkelijk oppikt, dat iets groter is dan het typische 14-17 mm-formaat dat wordt gebruikt door bijvoorbeeld de Logitech G Yeti Al heeft de onlangs aangekondigde Xtrfy NGale X ook een capsule van 25 mm. Hoe groter de capsule, hoe gevoeliger deze in het algemeen is, hoewel kleinere capsules beter kunnen zijn in het oppikken van hogere frequenties, dus zoals altijd in het leven is er een evenwicht.

We zullen moeten afwachten tot we de ROG Carnyx ter beoordeling krijgen voordat we de prestaties ervan kunnen bepalen, maar er zijn andere kenmerken die meteen opvallen in de aankondiging van het bedrijf. Zo wordt deze microfoon geleverd met een zeer zeldzame toevoeging: een ingebouwde antivibratiestandaard.

Deze steunen zijn overal verkrijgbaar voor alle andere soorten microfoons, maar worden zelden bij het basisstation geleverd. De verstrikking van het bungeekoord isoleert het hoofdgedeelte van de microfoon van de standaard, waardoor wordt voorkomen dat stoten op het bureau en andere omgevingsgeluiden naar de microfoon zelf worden overgebracht.

Wat ook duidt op opnamemogelijkheden van hoge kwaliteit is de opname van een bemonsteringssnelheid tot 192 kHz/24-bit, plus een ingebouwd popfilter en een hoogdoorlaatfilter om low-end gerommel te verminderen (ideaal voor het verminderen van verkeersgeluid) en er zijn ook geïntegreerde bedieningselementen. Er is ook een mute-knop en een multifunctionele bedieningsknop om het volume van de hoofdtelefoon te wijzigen en het hoogdoorlaatfilter aan/uit te zetten.

READ  Het Genshin Impact Pack viert nieuwe concerten met exclusieve items

Ondertussen mogen we natuurlijk de prominente RGB-verlichting die uit de voorkant van de microfoon schijnt niet vergeten. Het is aanpasbaar en we zijn helemaal weg van het driehoekige mesh-patroon dat erachter gloeit.

De Asus ROG Carnyx kost $ 180, waardoor het een premiumoptie is, maar veel alternatieven kosten ongeveer $ 150 en hebben veel minder functies. U hoeft niet te wachten tot de releasedatum om er een te kopen, ook al is deze al te koop.

Spreekt de Asus ROG Carnyx je aan of is hij te groot en te duur voor jouw wensen? Vertel ons uw mening over PCGamesN Facebook En X Pagina's. Bekijk ondertussen onze nieuwste aanbevelingen voor de beste gamingmicrofoons voor meer informatie over de beste manier om uw geld aan verwerkingskracht uit te geven.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *