Xbox maakte een van de beste games ooit gemaakt 100% gratis

Xbox heeft een van de beste games ooit gemaakt voor 100 procent gratis voor veel gebruikers van Xbox 360, Xbox One, Xbox Series S en Xbox Series X. Morgen krijgen Xbox Live Gold-abonnees twee nieuwe gratis games, Jarrow: Mark of the Wolves En yucca nacht. Dit wisten we echter al. Wat we niet wisten, was dat Capcom en Xbox het zouden halen Street Fighter IV Gratis zonder reden. Helaas is deze freebie voor niet-Xbox Live Gold-abonnees ook beperkt tot mensen met een Xbox Live Gold-abonnement.

Op het moment van publicatie kan iedereen met het bovengenoemde abonnement op de laatste drie generaties Xbox-platforms het klassieke vechtspel gratis downloaden, zonder beperkingen. Eenmaal gedownload, kun je de game voor altijd houden zolang je een actieve Xbox Live Gold hebt. Als je je abonnement opzegt of als het om de een of andere reden verloopt, verlies je de toegang tot het spel. Als u zich echter opnieuw abonneert, krijgt u weer toegang tot de game en alle andere gratis games die u van uw abonnement hebt gedownload.

als zodanig Wario 64 Op Twitter is de freebie al beschikbaar via Xbox Games met Gold Brazil, maar je hoeft geen Braziliaans account aan te maken om van de aanbieding te profiteren.

Voor het spel zelf, Street Fighter IV Het debuteerde in 2008 via Capcom en Dimps tot 94 op Metacritic, waardoor het een van de best beoordeelde games van de generatie is en een van de beste vechtgames aller tijden.

Het is op dit moment niet duidelijk hoe lang de game gratis te downloaden is. Als het gratis is gemaakt door Games With Gold in Brazilië, zou dat kunnen betekenen dat het tot het einde van de maand gratis is, maar voor nu is dat slechts een veronderstelling.

READ  Xbox deelt zijn passie voor GameCube en Paper Mario's Vivian in een reeks tweets

Voor meer berichtgeving over alles wat met Xbox te maken heeft, inclusief de nieuwste op Xbox One en Xbox Series X | S en Xbox Game Pass – klik hier.

Written By
More from Vanessa Hale

Mobile Games Market zal tijdens

Markt voor mobiele games De wereldwijde markt voor mobiele games zal naar...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *