PowerSlave Exhumed brengt het klassieke FPS-spel uit de jaren ’90 terug • Eurogamer.net

PowerSlave Exhumed is een port van het klassieke first-person shooter-spel uit het midden van de jaren 90.

Het is van Nightdive Studios, de ontwikkelaar achter de recente releases van Doom 64, Shadow Man en de aankomende nieuwe release System Shock. De trailer hieronder:

PowerSlave werd voor het eerst uitgebracht in 1996 op Sega Saturn en had destijds een unieke mix van vallen, puzzels oplossen en first person platforming. Het was een voorloper van Nintendo Metroid Prime.

John Lineman van Digital Foundry is een grote fan – hij heeft geschreven over “console FPS zijn tijd ver vooruitIn 2018 maakte hij de video over hem, hieronder:

Onze volledige DF Retro-videoverslaggeving van deze geweldige game, de verschillende versies – en zelfs een blik op de PowerSlave EX van de pc, een poort van de consoleversie die uiteindelijk om juridische redenen werd verwijderd.

Nightdive zei dat deze remake van PowerSlave een mix is ​​van de Saturn- en PSone-versies van de shooter Lobotomy Software, die in Europa bekend stond als Exhumed.

Hier is de officiële aankondiging van deze nieuwe haven:

Bestemming: de oude Egyptische stad Karnak. Buitenlandse troepen met angstaanjagende krachten hebben de eens zo bloeiende gemeenschap afgesloten van elk contact van buitenaf. Als specialist in geheime operaties bent u getraind in alle vormen van noodgevallen. Niets kan u echter beloven , voor de nachtmerrie die je op het punt staat binnen te gaan …”

Nieuwe functies zijn onder meer breedbeeld/HD-weergave, moderne gamepad-ondersteuning, SMAA-anti-aliasing, anisotrope textuurfiltering en prestaties. Nightdive zei dat PowerSlave Exhumed “beide versies van het originele spel is gecombineerd om het beste van twee werelden te bieden.”

Platforms onaangekondigd, hoewel we weten dat PowerSlave Exhumed naar pc komt (er is een bestand Gogo bladzijde). Er is geen releasedatum.

READ  Prime Day 2020-telefoondeals die u nu kunt krijgen: Motorola Razr 5G voor $ 1.200, Samsung Galaxy S20 FE 5G voor $ 600, TCL 10L voor $ 210
Written By
More from Lesley Curry

De ontwikkelaar mods een iPod van de 4e generatie met behulp van ingebouwde Wi-Fi en Spotify

De iPod touch is officieel de enige iPod touch die Apple ooit...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *