Xbox One Free Play Days biedt dit weekend drie heel verschillende games

Microsoft heeft dit weekend een nieuwe Free Play Days-promotie aangekondigd op Xbox One. In totaal zullen er drie games zijn die gratis kunnen worden uitgecheckt tijdens het evenement, en deze keer zijn de drie aangeboden titels heel verschillend. Zoals altijd krijgen de games die deelnemen aan het Free Play Days-weekend ook korting voor de duur van de promotie, dus als je een game vindt die je leuk vindt, kun je deze voor een lagere prijs dan normaal kopen.

De eerste game die wordt aangeboden is Saints Row IV: herkozen. Deze behoeft weinig introductie, aangezien het de meest recente hoofdgame in het Saints Row -serie, bijgewerkt en geporteerd naar consoles van de huidige generatie met de twee uitbreidingen inbegrepen. Als je het nu nog niet hebt gespeeld, is dit een goede kans om het te proberen, hoewel we aannemen dat de meeste mensen erin geïnteresseerd zijn Saints Row heb het al op de een of andere manier uitgeprobeerd.

Tweede voor het weekend is Godslasterlijk, wat misschien wat meer interesse zou kunnen trekken, gezien het feit dat het een relatief recent spel is. De Metroidvania-titel werd gefinancierd via een Kickstarter-campagne en vorig jaar uitgebracht met solide recensies, dus als je een fan bent van games zoals Ori en de wil van de slierten of Hollow Knight, het is dit weekend zeker een download waard.

Eindelijk hebben we Assetto Corsa-wedstrijd, een simulatie-racer die vorig jaar op pc werd gelanceerd en pas afgelopen zomer naar Xbox One en PlayStation 4 kwam. Als je genoeg hebt gehad Forza Motorsport = de andere grote sim-racer van de Xbox One – dit zou inderdaad de moeite van het bekijken waard kunnen zijn.

READ  NBA 2K21 Next Generation Review

Alle drie deze games zijn nu gratis te spelen voor Xbox Live Gold- en Xbox Game Pass Ultimate-leden, en duren tot en met zondag 11 oktober om 23:59 uur PDT. Als je besluit dat je ze leuk vindt, kun je grijpen Saints Row IV: herkozen voor $ 4,99 (75% korting), Godslasterlijk voor $ 12,50 (50% korting) en Assetto Corsa-wedstrijd voor $ 29,99 (25% korting) in de Xbox Store tijdens het Free Play Days-weekend.

Written By
More from Vanessa Hale
XIII remake gekroond tot slechtste Xbox-game van 2020
De XIII-remake die vorige maand werd gelanceerd, kreeg verpletterende kritiek van zowel...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *