Xbox One, PS4 en pc bieden dit weekend 6 gratis games aan

Er is nu weer een weekend aangebroken, en zo komen er ook een heleboel gratis titels bij die je zeker een glimlach op je gezicht zullen toveren, terwijl je ook op je bankrekening blijft.

Inderdaad, er zijn 6 (of 7, als je dezelfde game op verschillende platforms als twee telt) in totaal die je dit weekend gratis kunt ophalen en de meeste zijn het bekijken waard. Voor PlayStation 4 en Xbox One heb je natuurlijk een abonnement nodig voor de online service van de specifieke console om van de besparingen te profiteren, maar de meeste mensen zijn waarschijnlijk goed om op dat front te gaan. Pc-gebruikers hebben ondertussen alleen een actief account nodig met het toepasselijke opstartprogramma.

Dus laten we zonder verder oponthoud eens kijken naar wat er dit weekend gratis wordt aangeboden …

PlayStation 4 (PlayStation Plus-abonnement vereist)

PlayerUnknown’s Battlegrounds – Gratis te bezitten tot 5 oktober
Street Fighter V – Gratis te bezitten tot 5 oktober

Xbox One (Xbox Live Gold- of Xbox Game Pass Ultimate-abonnementen vereist)

The Division – Gratis te bezitten tot 30 september
de Blob 2 – Gratis te bezitten tot 15 september

PC (accounts nodig, geen abonnementen vereist)

The Division – Gratis te bezitten via Uplay tot 7 september
Far Cry 3 – Gratis te bezitten via Uplay, tijdelijke oplossing vereist
Into the Breach – Gratis te bezitten via de Epic Games Store tot 10 september

Zoals je hierboven kunt zien, is het een behoorlijke selectie van titels, waarbij Sony’s PS Plus-games voor september beide hoogtepunten zijn – ervan uitgaande dat je ze natuurlijk nog niet hebt.

READ  Dragon Quest XI schrapt de notering ten gunste van Dragon Quest XI-S

Ondertussen is de huidige selectie van Games with Gold van Microsoft een beetje teleurstellend, maar De divisie, in het bijzonder, is een solide en goed beoordeelde actie-rollenspel-titel die veel te doen biedt en je een tijdje bezig zal houden. Dat gezegd hebbende, aangezien het voor het eerst werd uitgebracht in 2016, is het waarschijnlijk dat de meeste mensen al een aanzienlijke hoeveelheid tijd met deze hebben doorgebracht.

En dan op pc, als je die reis nog nooit hebt gemaakt Far Cry 3 aanbiedingen, raden we je zeker aan om een ​​kaartje te boeken en het op te halen voor een wild en opwindend avontuur dat tot op de dag van vandaag nog steeds geldt als een van de beste uitjes van de serie.

Maar vertel ons, wat ben je van plan om over te spelen PS4, Xbox One en pc dit weekend? Laat het ons zoals altijd hieronder weten.

Written By
More from Eda Greene

Euro 2020 analyse: Zwitserland vs Turkije

De laatste ronde in Groep A van Euro 2020 begon zondagavond, met...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *