PlayStation maakt populaire AAA PS4-game voor slechts $ 3 voor beperkte tijd

Sony heeft een populaire AAA PS4-game gemaakt voor slechts $ 3 in de PlayStation Store, met dank aan Crystal Dynamics en Square Enix. Gamen is niet goedkoop, vooral niet op PS4, en vooral op PS4 dit jaar met geweldige games zoals Ghost of Tsushima, The Last of Us Part 2, Final Fantasy VII Remake, Resident Evil 3, Doom Eternal, Persona 5 Royal, Dreams, Nioh 2, Streets of Rage 4, Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2, Marvel’s Avengers en MLB The Show 20 vallen allemaal weg. Zelfs als je maar een paar van deze spellen hebt gespeeld, is dat veel geld.

Dat gezegd hebbende, hoewel er talloze mogelijkheden zijn geweest om geld uit te geven aan PS4, zijn er ook tal van mogelijkheden om geld te besparen dankzij de talloze verkopen in de PlayStation Store. Op dit moment zijn er bijvoorbeeld twee substantiële promotieverkopen live in de PlayStation Store.

Binnen deze twee verkopen is een populaire AAA PS4-game die slechts $ 3 kost. Meer specifiek kunnen nu alle PS4-gebruikers kopen Tomb Raider: Definitive Edition voor slechts drie Washingtons. Met andere woorden, je kunt een van de beste games van 2013 kopen voor de prijs van drie candybars. Ja, op dit moment is het spel een aantal jaren oud, maar dat neemt niet weg dat $ 3 er een absoluut koopje voor is.

Grafrover verkent het intense en gruizige oorsprongsverhaal van Lara Croft en haar beklimming van een jonge vrouw tot een geharde overlevende ‘, luidt een officiële beschrijving van het spel.’ Alleen gewapend met rauwe instincten en het vermogen om de grenzen van het menselijk uithoudingsvermogen te overschrijden moet vechten om de duistere geschiedenis van een vergeten eiland te ontrafelen om aan zijn meedogenloze greep te ontsnappen. Download de Turning Point-trailer om het begin van Lara’s epische avontuur te zien. “

READ  Maak het startscherm van uw iPhone 'esthetisch': hoe u nu uw app-pictogrammen in iOS 14 kunt wijzigen

Deze deal zal natuurlijk niet voor altijd bestaan. Vanaf 17 september keert de game terug naar zijn normale prijs, dus zorg ervoor dat je er eerder dan later op springt.

In de tussentijd, voor meer berichtgeving over alles wat met PlayStation te maken heeft, klik hier of ga verder naar de relevante links hieronder:

Written By
More from Aubrey Mason

PlayStation®5 wordt vandaag gelanceerd, samen met een nieuwe generatie geweldige games

Amsterdam, 19 november 2020 – Gamefans kunnen vanaf vandaag spelen op PS5...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *