Xbox Remote-play: kan ik Xbox One-games spelen op mijn mobiele telefoon?

Wereldwijd technologiebedrijf Microsoft heeft een nieuwe manier gelanceerd waarop gebruikers hun favoriete Xbox One-games gratis kunnen spelen.

Inderdaad, spelers kunnen nu op afstand toegang krijgen tot Xbox One-titels na de release van de nieuwste Xbox Beta-app van Microsoft voor Android.

Tot nu toe was dit alleen beschikbaar voor Xbox Insiders.

Bovendien kunt u deze app in de toekomst gebruiken om verbinding te maken met uw nieuwe Xbox Series X en Series S, zodat u uw nieuwe console sneller kunt instellen.

Met deze functie, ook wel bekend als Xbox Remote-play, kunnen Xbox One-bezitters games spelen die ze al vanaf elke locatie hebben gedownload. U moet echter wel een Xbox hebben om van deze service gebruik te kunnen maken.

Kristen Mann, hoofdprogrammamanager bij Xbox Experiences, legt uit: “Je gebruikt de Xbox-app om je nieuwe Xbox Series X of Series S voor het eerst te installeren. Gebruik de mobiele app om in te loggen en uw instellingen te selecteren terwijl uw console wordt bijgewerkt.

“Als u uw telefoon gebruikt om uw console en account in te stellen, bespaart u kostbare tijd en kunt u sneller dan ooit tevoren spelen.

“Als je klaar bent, gebruik je de app om een ​​game op je console te installeren, je gamebibliotheek te beheren om ruimte vrij te maken of als afstandsbediening.”

De gratis app staat echter los van de Microsoft xCloud-service, aangezien u de games rechtstreeks vanaf uw console streamt in plaats van vanuit het cloudcentrum.

Gamers kunnen de Xbox Beta-app gratis downloaden van de Google Play Store. Het is nog niet duidelijk wanneer de app beschikbaar komt op iOS.

READ  Samsung SmartThings begint Android Auto-ondersteuning uit te rollen (APK-download)


News Now – Sportnieuws

Written By
More from Eda Greene

Download 1Z0-066 Dumps – Gratis pdf-vragen voor gegarandeerd succes

We kennen allemaal het belang van Oracle 1Z0-066 examenvragen, maar begrijpt u...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *