Walmart PS5-preorders doen rare dingen

PlayStation 5 voorbestellingen zijn onlangs begonnen, en ze waren een beetje een puinhoop. Een nieuwe complicatie is nu verschenen bij de retailer Walmart, een van de eersten die pre-orders aanbood, waarbij gebruikers worden gewaarschuwd voor wilde prijsdalingen.

Verschillende GameSpot-medewerkers hebben e-mails ontvangen waarin ze werden gewaarschuwd voor een prijsdaling als gevolg van een “concurrerende prijsmatch”. Deze varieerden van $ 50 tot maar liefst $ 377, waarvan de laatste de totale prijs van de volledig digitale console op een koele twintig dollar bracht. De fout lijkt ook van toepassing te zijn op accessoires en games, aangezien e-mails beloofde kortingen op een extra DualSense-controller en de PS5-remake van Demon’s Souls.

Om voor de hand liggende redenen lijkt dit een vergissing, en deze prijzen zullen uiteindelijk niet worden gehonoreerd. Omdat de console pas in november wordt uitgebracht, heeft de winkelier voldoende tijd om de storing op te lossen. Het is mogelijk dat Walmart op een bepaald moment de prijs zal matchen met een andere winkelier voor voorbestellingen, maar niet tegen deze prijzen. GameSpot heeft contact opgenomen met Walmart over de fout.

Dit is niet het enige probleem dat Walmart heeft geleden met betrekking tot PS5-pre-orders. De keten had eerder gepland om persoonlijke voorbestellingen in winkels te hosten, maar annuleerde die plannen anticiperen op menigten die het moeilijk zouden maken om richtlijnen voor sociale afstanden te handhaven.

Ondertussen heeft Sony verontschuldigde zich voor de rommelige uitrol van PS5-voorbestellingen en beloofde zowel meer voorraad als meer informatie. Het beloofde ook dat het tot het einde van het jaar consoles in de winkelrekken zal blijven plaatsen.

READ  Diablo 2: The Resurrection komt dit jaar

De PS5 komt op 12 november uit. Als je er nog steeds voor op de markt bent, houd dan ons in de gaten PS5-voorbestellingsgids, dat regelmatig wordt bijgewerkt naarmate retailers meer eenheden beschikbaar stellen. Of als u op zoek bent naar de concurrentie, bekijk dan onze Preordergids voor Xbox Series X / S, aangezien die voorbestellingen morgen beginnen.

Nu aan het spelen: PS5 Showcase Livestream

More from Madison Garrett

Turkije zal niet worden opgenomen in F1 2021, maar Canada wel

afbeelding: Codemasters Eerder deze week maakte de Formule 1 bekend van wel...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *