Xbox Series S is volledig gemaakt van suiker

Xbox heeft een enigszins eetbare Xbox Series S gemaakt. Xbox ANZ, de Australische en Nieuw-Zeelandse tak van Xbox die eerder de vetvrije Xbox-console en Xbox Onesie maakte, is nu een samenwerking aangegaan met het Australische snoepbedrijf Sticky om een ​​met de hand gesneden Xbox Series S van kandijsuiker te creëren. Het bedrijf maakte ook de Xbox-console van suiker.

“We wilden iets unieks maken, waarbij we elk aspect van de console en console zo nauwkeurig mogelijk nabootsen”, zegt Sticky-oprichter David King. “We wilden toch benadrukken dat het snoep was, dus we kozen ervoor om geen mallen te gebruiken of een suikervervanger te gebruiken om er zeker van te zijn dat het net zo lekker smaakte als het eruit zag.”

Deze Xbox met eetbare appelsmaak is in vier uur tijd gemaakt en je kunt een profiel bekijken liefje Het proces staat in de onderstaande video. Ja, het is gewoon een gigantische klont suiker. Xbox ANZ geeft console en console weg door Xbox Ones Facebook bladzijde. Gebruikers kunnen het personage van de videogame typen dat ze in snoep zullen veranderen om kans te maken om te winnen.

Xbox ANZ heeft Queenstown, Nieuw-Zeeland ook verplaatst naar ‘Greenstown’ om de lancering van Series X | . te promoten S en bracht de Xbox-bodylotion uit. Onlangs heeft Xbox ANZ het graan met het Age of Empires-thema gemaakt om de lancering van Age of Empires IV te promoten.

In ander Xbox-nieuws waarschuwde Tim Stuart, Chief Financial Officer van Xbox, onlangs dat problemen met de weergave van de console “moeilijk” kunnen blijven tot 2023.

READ  Grounded onthult dat nieuwe omgevingen, vijanden en meer binnenkort beschikbaar zijn in Roadmap

De hier besproken producten zijn onafhankelijk geselecteerd door onze redactie. GameSpot kan een deel van de opbrengst krijgen als je iets koopt dat op onze site staat.

Written By
More from Vanessa Hale
Big Rumble Boxing: Creed Champions betreden vandaag de arena
Sinds enkele jaren zijn boksspellen steeds zeldzamer geworden. Fans van het genre...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *