Xbox Series X beschikbaar vóór Black Friday? Controleer de beschikbaarheid van voorraad bij Amazon, Best Buy, Walmart en meer

Let op, Xbox-fans: de $ 500 Xbox-serie X (samen met de $ 300 Xbox-serie S., zijn minder krachtige kleine broertje) werd officieel uitgebracht op dinsdag 10 november. De gamers van de wereld kunnen nu de nieuwe console kopen die Microsoft noemt als “vier keer de verwerkingskracht van de Xbox One.” Het levert ook op achterwaartse compatibiliteit met de overgrote meerderheid van Xbox One-games (alles wat geen Kinect-titel is), en zelfs sommige Xbox 360- en originele Xbox-titels. Het probleem? Zoals iedereen die heeft geprobeerd een nieuwe Xbox te krijgen – of een nieuwe PS5 – weet je, ze zijn bijna onmogelijk te vinden sinds de voorbestellingen in september begonnen.

Andrew Hoyle / CNET

In tegenstelling tot Sony, die een alleen online lancering voor de PS5, Microsoft had de schappen zowel online als in winkels gevuld. Maar terwijl u het web en fysieke winkels afzoekt op zoek naar inventaris, tempert u uw verwachtingen: ze zijn nergens te vinden en het ziet er niet naar uit dat het beter wordt: Microsoft zegt dat nu Xbox-voorraad kan tot april 2021 krap zijn.

Hoewel de meeste detailhandelaren niet erg transparant zijn over wanneer ze verwachten eenheden te koop te hebben, heeft Walmart klanten op de hoogte gehouden over precies wanneer het zijn volgende voorraad van de Xbox-serie X en Xbox-serie S.. Volgens Walmart is je volgende kans om online een Xbox te kopen 18.00 uur PT / 21.00 uur ET op nov. 25, de dag voor Thanksgiving. Best Buy en GameStop plagen ook de beschikbaarheid van Xbox voor Black Friday-week, maar zonder specifieke details.

Als u nog steeds uw geluk wilt beproeven, vindt u hier een lijst met de belangrijkste detailhandelaren die de Xbox Series X verkopen. Ons advies is om de verkoopprijs van $ 500 te zoeken, en vermijd die dure winkelbundels (die externe controllers, accessoires en games bevatten).

Best Buy was de laatste retailer die terugkwam in de pre-orderdagen van september, maar staat nu klaar voor je Xbox Series X-aankoop als de voorraad dit toelaat.

Amazon verkoopt de Xbox Series X en de goedkopere Series S vanaf dezelfde productpagina.

Walmart doet goed werk door beschikbaarheidsvensters voor PS5 en Xbox op te merken Twitter-feed. Misschien wilt u ook een bezoek brengen aan de winkel Xbox-bestemmingspagina voor beide nieuwe consoles. Voor alle duidelijkheid: Walmart zegt dat je volgende kans om online een Xbox te kopen zal zijn 18.00 uur PT / 21.00 uur ET op nov. 25.

GameStop had aangeprezen “zeer beperkt aantal Xbox Series X- en S-consolebundels te koop”, maar die zijn momenteel uitverkocht.

Dit is de productpagina van Target voor de Xbox Series X.

Hier kun je de Xbox Series X bij Newegg kopen als de winkelier voorraad heeft.

Als je het laatste nieuws over de Xbox Series X wilt, is er waarschijnlijk nergens beter dan de eigen Xbox Series X-startpagina van Microsoft. Hier vind je de nieuwste specificaties, aangekondigde gametitels, details over de nieuwe controller en meer.


Nu aan het spelen:
Kijk dit:

Xbox Series X en Series S bieden een verfijnde, gestroomlijnde …


5:19


CNET’s Cheapskate speurt het web af naar geweldige aanbiedingen voor technische producten en nog veel meer. Volg de Cheapskate voor de laatste deals en updates op Facebook en Twitter. Vind meer geweldige aankopen op de CNET Deals-pagina en bekijk onze CNET Coupons-pagina voor de nieuwste promotiecodes van Beste koop, Walmart, Amazon en meer. Vragen over de Cheapskate-blog? Vind de antwoorden op onze FAQ pagina.

READ  NFL 2020: hoe Buccaneers vs. Lions, 49ers vs. Cardinals vandaag zonder kabel te bekijken
Written By
More from Eda Greene
Download Xiaomi 12 Pro-achtergronden in FHD +
Xiaomi introduceerde vorige week de nieuwe Xiaomi 12-serie in China. Op dit...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *