Xbox Series X Exclusive is mogelijk in ontwikkeling

Een release exclusief voor Xbox Series X in de toekomst zou een turbulente ontwikkelingscyclus doormaken. Dat spel in kwestie is toevallig Everwild, een nieuw project van Rare, de onlangs uitgebrachte studio zee van dieven. Hoewel het was aangekondigd Everwild Tijdens zijn comeback in 2019 zei Rare niet veel over de game. Bovendien hebben sommige verschuivingen in het bedrijf ertoe geleid dat sommige fans geloven dat de titel voor problemen kan zorgen. Volgens een vertrouwde verslaggever lijken deze zorgen gegrond.

In een nieuwe aflevering van XboxEra-podcastVideogame-industriejournalist Jeff Group deelde wat hij hoorde over Everwild in de afgelopen maanden. Kortom, Grubb zei dat Rare het moeilijk heeft met hem Everwild, vooral omdat de studio nog steeds niet weet wat de game zou moeten zijn. “Everwild ‘Het is echt een puinhoop,’ zei Grob eenvoudig. [Rare] Probeer er diplomatiek over te praten als ze in het openbaar zijn en ze zeggen: “O, mensen horen dingen over het verlaten van een creatief directeur en het opnieuw opstarten van het ding en het is overdreven.” Dit is niet overdreven. Ze hebben dit ding opnieuw opgestart en weten niet precies in welke staat het is. In termen van wat ze kunnen verwachten, zijn ze het nog aan het uitzoeken. Het is een rotzooi.”

Eerder dit jaar deelde een nieuw rapport de laatste informatie die aangeeft dat dit herhaalde karakter van Everwild Het betekent dat de game voor een lange tijd niet zal worden gelanceerd. In het bijzonder is gezegd dat 2024 een venster is dat “met optimisme” is bekeken over wanneer het zal aankomen. Kijkend naar het laatste rapport van Grubb, lijkt het erop dat het verder in de lijn ligt, omdat Rare nog steeds niet weet wat hij met het project moet doen. Ervan uitgaande dat dit allemaal waar is, lijkt het er zeker op dat we niet moeten verwachten dat we er zelden over zullen praten Everwild weer even in het openbaar.

READ  The Sands of Time Remake zou naar Nintendo Switch, PS5 en Xbox Series X kunnen komen

Hoe denk je over Everwild Op basis van wat we tot nu toe hebben gezien? En vind je het vervelend dat game-ontwikkeling blijkbaar niet bij elkaar is gekomen? Laat me je mening weten hieronder in de reacties of stuur me een bericht op Twitter op Betrouwbaar.

Written By
More from Vanessa Hale
Xbox Game Pass verliest Touryst en UnderMine en sluipt binnenkort naar beneden
Het is tijd om afscheid te nemen van nog drie titels op...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *