Xbox Series X Exclusive-lek kan PS3-fans jaloers maken

Een nieuwe exclusieve game afkomstig van Xbox Series X en Xbox Series S is uitgelekt, met dank aan een prominente Xbox-insider, en zal zeker enkele hardcore PlayStation-fans die op PS3 hebben gespeeld jaloers maken. Volgens een nieuw rapport werken Xbox en Stoic Studio in samenwerking met aanvullende rapporten aan een exclusieve Xbox-console. Stoic Studio, bestaande uit voormalige BioWare-ontwikkelaars, heeft tot nu toe drie games uitgebracht: De Banner SagaEn The Banner Saga 2, en de Banner Saga 3. Hoewel de trilogie geen enorm commercieel succes boekte, werd het alom geprezen en neemt het alle tactische rollenspellen aller tijden aan. Met andere woorden, het is een studio met stamboom.

Volgens rapporten – waaronder een van Jeff Groep Het mysterieproject heeft de codenaam Project Belfry en is geen tactische RPG zoals de vorige teamgames. In plaats daarvan is het een zijwaarts scrollend spel waarvan Grubb zegt dat het vergelijkbaar is met drakenkroon, de game uit 2013 van Vanillaware en exclusief voor PlayStation-platforms.

Helaas zijn details over het spel schaars, maar er wordt gezegd dat het een mix van kunst heeft epische banner En Prins Mononoke, en dat er een soort regels is waarbij spelers items maken en uitrusting upgraden. Met andere woorden, er lijken enkele RPG-elementen in de game te zitten. En als het spel zoiets is epische banner, zal verhalend zwaar zijn en spelers keuzevrijheid geven door hen beslissingen te geven om dat verhalende effect in dat verhaal te maken.

Op dit moment is er geen woord over wanneer deze game zal worden uitgebracht of onthuld, maar aangezien het drie jaar geleden is dat Stoic Studio een titel heeft uitgebracht, zouden we niet verbaasd zijn als het niet alleen bijna onthuld zou worden, maar uitgebracht als goed. Dat gezegd hebbende, neem het hier voorlopig allemaal met een korreltje zout.

READ  Zal de gratis DLC van Cyberpunk 2077 worden uitgesteld vanwege console-updates?

Voor meer informatie over alles wat met Xbox te maken heeft, inclusief het laatste nieuws over Xbox Series X | S, Laatste op Xbox One, Laatste op Xbox Game Pass en Xbox Live Gold – klik hier.

Written By
More from Vanessa Hale
Xbox werpt een schaduw over PlayStation en Nintendo over het behoud van videogames
Het debat over het behoud van videogames bereikte onlangs een koorts. Sony...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *