Google Berichten toont iMessage-reacties als emoji

De nieuwste update van Google Berichten bereidt een nieuwe manier voor om om te gaan met vervelende iMessage-reactieberichten die vaak in gemengde groepschats verschijnen.

Update: Deze functie is voor sommigen al begonnen te worden uitgerold, waardoor we hem in actie kunnen zien.

Over APK Insight: In dit “APK Insight”-bericht hebben we de nieuwste versie uitgepakt van een app die Google heeft geüpload naar de Play Store. Wanneer we deze bestanden decompileren (APK-bestanden genoemd, in het geval van Android-apps), kunnen we verschillende coderegels binnen deze hint zien in mogelijke toekomstige functies. Houd er rekening mee dat Google deze functies al dan niet kan leveren en dat onze interpretatie van wat ze zijn mogelijk onvolledig is. We zullen proberen degenen die bijna klaar zijn, echter in staat te stellen u te laten zien hoe ze eruit zouden zien als ze zouden opladen. Met dat in gedachten, blijf lezen.

iMessage-reacties als emoji

Natuurlijk staat elke Android-fan met minstens één vriend met een iPhone erop Feedback te gebruiken, ook al gebruik je geen iMessage. In deze gevallen ontvangt u lange berichten in de trant van:

Vond een foto leuk

Benadruk “We zijn onderweg”

In een iMessage-groep zijn dit simpele reacties, maar in gemengde gesprekken wordt er een back-upbericht gestuurd zodat Android-bezitters niet kunnen missen dat het bericht is herkend en enigszins is gereageerd. Voor sommigen, waaronder de auteur, zijn deze berichten ongelooflijk vervelend, omdat vrienden vaak reacties gebruiken op ongelooflijk lange berichten in een groepschat, waardoor de berichtgeschiedenis onoverzichtelijk wordt.

in de laatste bèta-update Voor Google Berichten v10.7 ontdekten we dat Google waarschijnlijk een slimmere manier is om inkomende iMessage-reacties af te handelen. Volgens een recent ontdekte voorkeur (nog niet geïmplementeerd in de app), zou Google Berichten in staat moeten zijn om inkomende iMessage-reacties te onderscheppen en deze in plaats daarvan als “emoji” weer te geven.

ios_reaction_classification

Toon iPhone-reacties als emoji

Op dit moment is het niet duidelijk hoe deze “beoordeling” precies zou werken, maar je kunt je voorstellen dat Google Berichten inkomende berichten zal detecteren die beginnen met zoiets als “vind ik leuk” en dit zal proberen te matchen met een eerder bericht. Zodra u weet welk bericht wordt beantwoord, kan Google Message uw inkomende iMessage verbergen en in plaats daarvan een emoji weergeven onder het oorspronkelijke bericht.

READ  Elden Ring Creator legt uit waarom er geen ringen zijn en waarom hij ze niet speelt, en zegt dat het spel divers is

iMessage heeft echter een andere reeks reacties dan wat Google Berichten momenteel biedt in RCS-gesprekken. Google kan de schuldige zijn, aangezien er een vermelding is in het “set” iMessage-interactiepictogram, misschien een aantal interacties in kaart brengen die vandaag beschikbaar zijn in Google Berichten, of misschien gewoon verschillende emoji’s toewijzen.

ios_reactions_mapping


Update 19-11 15:00 uurHet lijkt erop dat Google al langzaam is begonnen met het uitrollen van de mogelijkheid voor Berichten om de reacties van iMessage op zijn eigen reacties te interpreteren. Met dank aan screenshots gegeven aan 9to5Google door lezer jfolkman, ontdekten we dat feedback die vanaf de iPhone werd verzonden, correct werd geïnterpreteerd door Google Berichten, net als feedback die via RCS werd verzonden.

Written By
More from Lesley Curry
Windows 10 lente 2021-update: alles wat u moet weten
Avishek Das / SOPA Images / LightRocket / Getty Images Microsoft heeft...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *