Xbox Series X krijgt binnenkort een broodnodige functie

De Xbox Series X en Xbox Series S krijgen binnenkort een broodnodige functie. Toen Microsoft in 2020 de Xbox Series X en zijn zusterconsole, de Xbox Series S, uitbracht, waren beide consoles volledig voltooid, dankzij een generatie verbeteringen. Microsoft heeft nu een paar generaties de tijd gehad om erachter te komen wat er met de console moet worden geleverd. Hoewel er geen flagrante weglatingen zijn, hebben beide apparaten voldoende ruimte voor functies voor kwaliteit van leven. Daartoe heeft Microsoft specifiek een kwaliteit van leven-functie geplaagd die binnenkort zal worden uitgerold.

Met de nieuwe Xbox Update-preview hebben Alpha Skip-Ahead-gebruikers een “nieuwe functie” die groepschat omvat. Meer specifiek is er een nieuwe functie ingeschakeld die de microfooninvoer manipuleert via de ruisindrukstap. Wat betekent dit? Het betekent een schonere stem in groepschat. Als je groepschat op Xbox hebt gebruikt, weet je dat dit niet het beste geluid is, vooral als de andere persoon geen goede microfoon heeft. In hoeverre deze nieuwe functie dit alles zal verminderen, valt nog te bezien, maar het lijkt een voldoende upgrade dat Xbox de behoefte voelde om het te benadrukken.

“We hebben een nieuwe functie ingeschakeld die je microfooninvoer verwerkt met een ruisonderdrukkingsstap om een ​​helderder geluid te produceren in een Party Chat-sessie”, zegt Microsoft over de functie. “De instelling is standaard ingeschakeld, maar kan worden gewijzigd in de vervolgkeuzelijst met opties.”

Deze functie is alleen beschikbaar voor Alpha Skip-Ahead-gebruikers, wat betekent dat deze wordt getest. We weten niet wanneer het voor iedereen zal worden uitgerold, maar het duurt meestal een paar maanden voordat een functie als deze zijn weg vindt door beperkte gebruikerstests voor het bredere publiek. Dat gezegd hebbende, zoals altijd, houden we u op de hoogte. Ondertussen, voor meer dekking over alles wat met Xbox te maken heeft, inclusief alles wat met Xbox Series X te maken heeft | S, alles over Xbox One, alles over Xbox Game Pass – klik hier of kijk snel op de onderstaande links:

READ  Ex-Xbox-medewerker sluit zich aan bij Bungie als 'projectleider' voor Destiny 2-uitbreidingen

Written By
More from Vanessa Hale
Xbox Insiders lekken onaangekondigde Xbox Series X en Xbox Series S
Xbox verbetert zijn afspeellijst van de volgende generatie met de release van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *