Xbox Series X / S zou een op de PlayStation 5 console geïnspireerde upgrade kunnen krijgen

Is Xbox Series X beter dan PlayStation 5? Dit is een debat dat fans de komende jaren nog moeten gladstrijken. Elk van deze consoles van de volgende generatie heeft veel upgrades gebracht die de gameplay naar een hoger niveau tillen. De Xbox Series X blinkt uit op het gebied van onbewerkte prestaties, maar Sony heeft de console-ervaring goed met DualSense. Microsoft weet dit ook en werkt nu aan een antwoord. Lees ook – Netflix zou volgend jaar een streamingdienst voor videogames kunnen lanceren, zonder extra kosten .

Phil Spencer van Xbox heeft laten doorschemeren dat zijn team werkt aan hardware-upgrades voor consoles van de huidige generatie. de laatste tijd geluidsnotatie Op de Kinda Funny Gamercast prijst Spencer Sony voor zijn goede werk met de DualSense-controller. Hij ging verder met te zeggen dat het bedrijf wat Sony-technologie naar de Xbox-console zou kunnen brengen. Specifieke details zijn niet bekendgemaakt, maar het is duidelijk wat die upgrades zijn. Lees ook – Microsoft Windows 365 om Windows 11-streaming op iOS- en Android-apparaten toe te staan, maar het is niet voor iedereen

Nieuwe Xbox-controller gepland

“We denken zeker na over verschillende soorten hardware die meer games naar meer plaatsen kunnen brengen. Er is waarschijnlijk wat werk dat we aan de console gaan doen. Ik denk dat Sony goed werk heeft geleverd met hun console en we daar ben ik naar aan het kijken.” …zijn er dingen die we moeten doen?” zei Spencer. Lees ook – Windows 11 Preview-update: in eenvoudige stappen teruggaan naar Windows 10

In 2020 onthulde Microsoft de Xbox Series X- en Series S-consoles met een enigszins gewijzigde console. In vergelijking met de oudere Xbox One-console kregen de Series X- en Series X-versies als enige nieuwe functie een nieuwe Share-knop. De rest van de elementen, inclusief de details en lay-out, blijven ongewijzigd. Het zwart is gereserveerd voor de X-serie, terwijl het wit wordt geleverd met de S-serie.

READ  343 reageert op fans die om ray tracing vragen in Halo: The Master Chief Collection op Xbox Series X / S

We hebben de Xbox Series X in 2020 beoordeeld en waren onder de indruk van de prestaties van de console, hoewel niets nieuws. Velen in de gaminggemeenschap beschouwen de Xbox-console zelfs als de gouden standaard, met de juiste soort aanrakingen en knoplay-outs.

We hebben echter ook de Sony PlayStation 5 geprobeerd en de verbeterde details van de DualSense brengen de onderdompeling naar een hoger niveau. Met de toegenomen concurrentie op de consolemarkt, wil Microsoft zeker de console-ervaring verbeteren om meer mensen in het Xbox-ecosysteem te krijgen.

Xbox Series X wordt in India verkocht voor Rs 49.990 met één console, terwijl Series S-console voor Rs 34.990 wordt verkocht. Beide apparaten zijn momenteel minimaal beschikbaar in India, waarbij Microsoft nog geen commentaar geeft op het probleem.

Written By
More from Vanessa Hale

Hoe u in juni 2500 Microsoft Points-beloning kunt claimen op Xbox – Gids

Die tijd is weer gekomen! We vinden het Microsoft Rewards-programma hier bij...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *