Eenvoudig skaten The Ramp voelt als een leuke theepauze

opritSolo-ontwikkelaar Paul Schnepf bouwde zijn skateboardspel om “een heel specifieke jeuk te krabben”. Hij wilde altijd al een eenvoudige en complete skate-ervaring. Er zijn geen bewegingen om te ontgrendelen, geen enorme niveaus om op te ruimen en geen online scoreborden. Hij wilde gewoon op een skateboard springen en over kleine niveaus rijden, vloeiend van stap naar stap. Dus dat deed hij. The Ramp is een skatespel met vier niveaus voor degenen die gewoon willen flippen, draaien en grinden. Hij komt volgende maand uit.

Zijn spel, zei hij, “misschien niet eens een spel, maar een digitaal spel.” Als ik de trailer bekijk, kan ik dat zien. Alles is schoon en beknopt. Je kunt niet eens wallpapers krijgen, alleen de kleine levels waarop je speelt. Het is niet bedoeld om dagen heel door te slikken, maar om je iets te doen te geven. Het soort spel dat je kunt spelen terwijl je wacht tot de magnetron ontploft en de maaltijd is afgekoeld.

Wat de uitdagingen betreft, is er een halfpipe, een leeg zwembad, een verspringen en twee aan elkaar gebonden kommen. De speler laat zich op hen vallen en loopt om hen heen terwijl ze doen wat ze willen, het enige plafond is hun vaardigheid en tijd, en mogelijk de tijd die de biryani nodig heeft om op te warmen. Je motiveert in het skateboardgedeelte van je geest en niets meer.

Als je een spelidee leuk vindt om in de stroom van dingen te komen, heeft Schnepf het uitgewerkt Supervlucht In Grizzly-spellen. Het is een spel waarin je door procedureel gegenereerde levels in een pak dwaalt en probeert dicht bij obstakels te komen zonder te crashen. Hoewel het complexer is dan The Ramp, deelt het duidelijk het gevoel ervan.

READ  De positiviteitscijfers voor het coronavirus stijgen in de VS.

De ramp wordt op 3 augustus uitgebracht op Steam.

More from Madison Garrett

Vanavond: Online Poker Series #2

Vanavond: Online Poker Series #2 – Zwolle Vanavond is het online poker...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *