Xbox Series X-uitbreiding van 1-7 november 2021 | potentiële dalingen

(Afbeelding: afbeelding via Unsplash) Xbox Series X wordt aangevuld van 1-7 november 2021 | potentiële dalingen

Ondanks de release bijna een jaar geleden, is het opnieuw bevoorraden van de Xbox Series X erg moeilijk om te kopen. Voorlopig kunnen er echter potentiële dips zijn in de eerste week van november. Hoewel dit niet 100% gegarandeerd is, kan de potentiële daling kopers de mogelijkheid bieden om de console te kopen als dit het geval is.

Xbox Series X Online herstellen

Het is erg belangrijk om te weten waar en wanneer de nieuwe voorraad van de Xbox Series X zal vallen. Er zijn een aantal gevallen waarin kopers de kans missen om een ​​console te kopen omdat ze niet weten waar de voorraad zal afnemen.

Zodra kopers op zijn minst een idee of een hint hebben van wanneer de voorraad Xbox Series X stopt, kunnen ze online winkelaccounts aanmaken. Hierdoor kunnen ze de console kopen wanneer deze naar de geselecteerde online winkel gaat.

Meldingen van nieuwe drops ontvangen

Een manier waarop kopers kunnen achterhalen waar en wanneer de nieuwe Xbox Series X wordt aangevuld, is door verder te gaan Xbox Series X Twitter-accounts herstellen. Deze trackers voor het aanvullen van de voorraad geven meldingen wanneer nieuwe voorraad van Xbox Series X wordt aangevuld bij online retailers.

In ruil daarvoor kunnen kopers zich zo snel mogelijk verplaatsen om hun bestellingen in de console te plaatsen. Dit is natuurlijk nog steeds niet 100% gegarandeerd en hangt nog steeds af van drie factoren: de beschikbaarheid van Xbox Series X-aanvulling, het aantal mensen dat tegelijkertijd probeert te bestellen en hoe snel een koper kan leveren.

READ  Microsoft Exec Talks beperkt de compatibiliteit met de terugkeer van Xbox

volgens GamingIntel .-verhaalMogelijk komt er binnenkort een nieuwe golf van Xbox Series X-aanvullingen. Ondanks de geruchten op dit moment, zullen kopers door deze herbevoorrading voorbereid zijn voor het geval ze echt aankomen.

Mogelijke herbevoorrading Xbox Series X van 1-7 november

  • GameStop Xbox Series X Restock – geruchten van 1-7 november

  • Walmart Xbox Series X Restock – geruchten van 1-7 november

  • Best Buy Xbox Series X Restock – geruchten van 1-7 november

  • Herbevoorrading van Microsoft Xbox Series X – geruchten van 1-7 november

  • Antonline Xbox Series X herbevoorrading geruchten van 1-7 november

Lees ook: Nintendo ‘Advanced Wars 1 + 2: Re-Boot Camp’-remake naar lente 2022 | Meer tijd voor “fine tuning”

Koop Xbox Series X en PS5 Online aanvullen

Tot op heden zijn deze specifieke druppels niet bevestigd. Wel kunnen ze kopers een idee geven van waar ze de console mogelijk willen aanschaffen. Afgezien van alleen de Xbox Series X, was het erg moeilijk om een ​​PS5-restock te kopen. Walmart PS5-limieten voor het aanvullen van de voorraad dalen tot slechts één console per huishouden om de kans te vergroten dat meer gezinnen de console kunnen kopen.

Door het wereldwijde tekort aan chips en speculanten was het erg moeilijk om deze consoles online te kopen. Na een Xbox Series X restock of PS5 restock zullen trackers gebruikers in ieder geval een idee geven van waar en wanneer een nieuwe restock zou kunnen vallen.

Gerelateerde artikelen: Sony investeert in Kiswe Video Startup, wat het totaal op $46 miljoen brengt sinds 2013 | Uitbreiden om te voldoen aan de vraag naar cloudgebaseerde interactieve video-oplossingen

Dit artikel is eigendom van Tech Times

READ  Aanmelden voor Xbox One

Geschreven door Orian B.

ⓒ 2021 TECHTIMES.com Alle rechten voorbehouden. Niet reproduceren zonder toestemming.

Written By
More from Vanessa Hale
Preview: Microsoft Flight Simulator werkt al aan Xbox Series X.
Ik heb rond gevlogen Microsoft Flight Simulator Op de Xbox Series X...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *