Xbox Series X zou nog een geweldige exclusieve game kiezen

Er wordt gezegd dat de Xbox Series X en Xbox Series S een andere exclusieve hebben uitgekozen, hoewel deze veel Xbox-fans niet zal verrassen. Series X en Series S hebben allebei geen echte exclusives omdat Xbox Game Studios hun games ook op pc uitbrengt. Ze hebben echter veel exclusieve consolegames, of met andere woorden, games die niet naar de PlayStation- en Nintendo-platforms komen. Het lijkt er echter op Starfield Ze kunnen aan deze lijst worden toegevoegd.

wanneer Starfield Aangekondigd heeft Bethesda de platforms niet aangekondigd, maar de verwachting was dat het multi-platform zal zijn. De eerste blijft ongewijzigd, maar de laatste is te wijten aan de overname van Bethesda door Microsoft. Microsoft en Bethesda zeiden echter niets over hun Starfield En of het nu naar PS4 of PS5 komt of beide.

Terwijl het paar er frustrerend stil over blijft, is Xbox binnen Rand al’Thor Nee. Volgens ingewijden, Starfield Het is een exclusief apparaat voor Xbox en daar heeft hij veel vertrouwen in. Bovendien merken ze op dat Microsoft ernaar streeft de game deze vakantie uit te brengen, ook al lijkt dit in de lucht te zijn.

“Mij is verteld door zeer betrouwbare mensen Starfield Het was 100 procent exclusief voor Xbox. “Ik wed er zelfs op, en ik wed niet tenzij ik weet dat ik bereid ben te wedden. Dus daar ben ik echt zeker van Starfield Het wordt pas op Xbox uitgebracht als het wordt uitgebracht, en er is mij ook verteld dat Microsoft zijn best doet om de game deze vakantie uit te brengen. Ze willen echt Starfield Buiten deze vakantie. “

READ  Breath of the Wild 2 heeft per ongeluk details van Nintendo gelekt

Helaas eindigt daar het rapport. Op dit moment is er geen openbaarmakingsinformatie beschikbaar, maar als de game dit jaar zou worden uitgebracht, zou je verwachten dat deze in de komende maanden wordt onthuld, mogelijk op E3 ​​2021. In de tussentijd moet je alles hier voorzichtig mee doen. met zout. Niets hier is officieel, en zelfs als het allemaal heel subtiel is, is het ook onderhevig aan verandering.

Op het moment van publicatie heeft geen van de betrokken partijen – Xbox en Bethesda – commentaar gegeven op dit rapport, en zullen ze mogelijk ook geen commentaar geven op de geruchten en rapporten. Als een van deze problemen zich voordoet, zullen we u via een update laten weten wat ze te zeggen hebben.

Written By
More from Aubrey Mason

In Tamil Nadu, “OPS For CM” -posters schokte uitspraak AIADMK vóór 2021 peilingen

Verkiezingen in Tamil Nadu zijn gepland in mei volgend jaar (Bestand) Chennai:...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *