Xbox-storing verhindert dat sommige spelers digitale titels vrijgeven

Xbox ondervindt problemen waardoor sommige spelers geen cloudgames kunnen spelen, digitale games kunnen spelen en aankopen kunnen doen in de winkel. naar mij Xbox-statuspaginaDe storing begon rond 16.00 uur ET en het bedrijf werkt momenteel aan een oplossing.

“We zijn ons ervan bewust dat sommige gebruikers geen games kunnen kopen en spelen of Cloud Gaming-sessies kunnen starten”, Xbox Support Hij zei in een tweet. Onze teams checken in. Volg hier en op onze statuspagina voor updates. http://Xbox.com/status. “

Deze laatste reeks problemen volgt op een enorme storing die van vrijdagavond tot zaterdagochtend enkele uren duurde. Sommige spelers waren niet in staat om Cloud Gaming-sessies te starten, digitale games te spelen, aankopen te doen of zelfs toegang te krijgen tot streaming-apps, waaronder Netflix en Disney Plus.

Hoewel de Xbox Het leek deze problemen op te lossenHet lijkt erop dat problemen met de winkel, digitale titels en cloud-gaming weer beginnen op te duiken. als mijn collega Tom Warren merkt opAls u door de storing wordt getroffen, kunt u dat nog steeds doen Momenteel aan het spelen Wanneer je je Xbox hebt als een “thuis” console. Xbox-ondersteuning zegt ook Het kan helpen om uw Xbox-console opnieuw op te starten.

Update, 7 mei 17:45 ET: Bijgewerkt om toe te voegen dat het opnieuw opstarten van de Xbox-console sommige problemen kan helpen oplossen.

READ  Met deze geweldige batterijadapter kunt u kleine apparaten via USB van stroom voorzien
Written By
More from Lesley Curry
Winkelwedstrijd: Lego Luigi
afbeelding: Nintendo / LEGO / Universal / Kotaku Spoedig Vroege lekkenEn Nintendo...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *