Xbox-studio Double Fine werkt aan verschillende projecten na Psychonauts 2

Bron: Xbox Game Studios

Doublefine Productions werkt inmiddels aan meerdere projecten, per update op het crowdfundingplatform FIG (Zoals je opmerkte) VGC). Het team bracht de veelgeprezen Psychonauts 2 eerder in 2021 uit op meerdere platforms. Nu de game voorbij is, lijkt de aandacht van de studio te verschuiven naar een nieuwe multiplayer-game-ervaring.

“De studio is al opgesplitst in verschillende teams en verschillende projecten gestart waarvan we denken dat je ze leuk zult vinden”, legt de update uit. “We houden van experimenteren hier bij Double Fine. Elke game is een kans om nieuwe idee├źn, nieuwe visuele stijlen of nieuwe gameplay, emoties en meer te ontdekken.”

Double Fine ondersteunde uiteindelijk Psychonauts 2, hoewel de Mac- en Linux-poorten nog in ontwikkeling zijn, samen met de resterende boosterbonussen die in de loop van 2022 zullen verschijnen. Microsoft verwierf de studio als onderdeel van Xbox Game Studios in 2019. .

Psychonauts 2 was al in ontwikkeling via crowdfunding, dus het wordt nog steeds gelanceerd als een game voor meerdere platforms. Vanaf nu zijn toekomstige Double Fine-titels exclusief voor Xbox Game Pass-platforms, vergelijkbaar met titels van andere onlangs verworven teams bij Xbox Game Studios, zoals Hellblade 2: Senua’s Saga van Ninja Theory en The Outer Worlds 2 van Obsidian Entertainment.

In onze recensie van Psychonauts 2 merkten we op dat het “een geweldig en briljant ontworpen platformspel was dat complexe thema’s verkent en tegelijkertijd veel leuke gameplay biedt.”

We kunnen commissie verdienen op aankopen met behulp van onze links. leer meer.

Written By
More from Vanessa Hale
Undernauts: Labyrinth of Yomi Game Heads West voor PS4, Switch, Xbox One en Steam This Fall – Nieuws
De trailer van Experience Inc. is uitgezonden. Aksys Games heeft donderdag tijdens...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *