Xbox voegt een nieuwe “Weekly Console Bonus” toe voor sommige Microsoft Rewards-gebruikers

Xbox voegt een nieuwe “Weekly Console Bonus” toe voor sommige Microsoft Rewards-gebruikers

Hoewel Microsoft Rewards de laatste tijd last heeft gehad van enkele problemen op Xbox en daarbuiten, hebben we de afgelopen week zeker enkele verbeteringen gezien. Het hoogtepunt hiervan lijkt het nieuwe merk te zijn.”Wekelijkse consolebonus“Een functie die bij sommige Xbox-gebruikers begint op te duiken, en die een hele coole bonus bevat!

Eerder vandaag werd deze nieuwe functie gerapporteerd in de Microsoft Rewards Reddit-gemeenschap, samen met bewijs waaruit blijkt dat een gebruiker… 500 punten Om deze week vier dagen lang Xbox Game Pass op console te spelen.

Dit lijkt een erg Een nieuwe toevoeging aan Microsoft Rewards (de meeste mensen hebben het nog niet door, inclusief wij hier bij Pure Xbox), dus het zal interessant zijn om te zien hoe wijdverspreid het wordt, en hoe goed punten nog steeds worden aangeboden.

Als je wilt zien of deze nieuwe ‘Weekly Console Reward’ voor jou beschikbaar is, ga dan naar de Xbox-app (niet de Game Pass-app) op Android of iOS, tik op je kleine profielpictogram en scrol naar ‘Verdienen’. Beloningen.”

Zoals eerder vermeld, lijkt het erop dat de meeste mensen dit nog niet door hebben, dus het kan even duren voordat dit wordt uitgerold. Vergeet in de tussentijd niet verschillende andere Xbox Game Pass-missies te voltooien, zoals de lucratieve “Speel met vrienden op pc”-missie voor honderden punten – en zorg ervoor dat je op de hoogte blijft van alle andere dag- en weekbladen van Microsoft Rewards!

READ  Nieuwe Fortnite-update lost problemen met vastlopen en vastlopen van Xbox op - Patch-opmerkingen van 3 maart 2022

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *