Dit zijn de beste Xbox-games die volgende week worden gelanceerd

Elke week worden er een aantal games gelanceerd Xbox-serie X, Xbox Series S en Xbox One. Het kan echter een moeilijke beslissing zijn om te beslissen welke u moet kopen. We hebben een lijst samengesteld met enkele van de langverwachte titels die tussen 30 november en 4 december uitkomen. Het hoogtepunt van de volgende week is natuurlijk Immortals Fenyx Rising.

Chronos: Before the Ashes

Chronos: Before the Ashes is een sfeervol rollenspel dat de levenslange zoektocht van een held beschrijft om zijn vaderland te redden van een groot kwaad. Word wijzer, sterker en krachtiger terwijl je de diepten van het mysterieuze labyrint verkent. Maar pas op, het labyrint eist een zware tol – elke keer dat je held sterft, verliezen ze een jaar van hun leven!

Chronos: Before the Ashes is gepland voor lancering op 1 december, geprijsd op $ 29,99. U kunt het kopen door naar het Microsoft Store.

Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age

Beleef een episch avontuur als The Luminary: de uitverkorene in een wereld die belooft hem op te sporen. The Luminary en zijn unieke groep loyale metgezellen werken samen om een ​​aanval van niet-goed-putten te overleven en de duistere krachten omver te werpen die plannen hebben om de wereld van Erdrea in chaos te storten. Verken de enorme wereld van Dragon Quest en wek je kracht in dit niet te missen avontuur!

Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age wordt verwacht op 4 december, geprijsd op $ 39,99. De game draait op 4K-resolutie op Xbox One X. Je kunt kopen Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age op de Microsoft Store.

READ  Last Oasis arriveert voor Xbox One en Xbox Series X | S in Q1 2021

Immortals Fenyx Rising

Immortals Fenyx Rising brengt groots mythologisch avontuur tot leven. Speel als Fenyx, een nieuwe, gevleugelde halfgod, op een zoektocht om de Griekse goden te redden. Het lot van de wereld staat op het spel – jij bent de laatste hoop van de goden.

Immortals Fenyx Rising wordt op 3 december gelanceerd vanaf $ 59,99. De game is geoptimaliseerd voor Xbox Series X | S. U kunt het kopen via de Microsoft Store.

In welke van deze spellen ben je geïnteresseerd? Laat het ons weten in de comments.

Written By
More from Vanessa Hale

Grounded’s inhoudsupdate van september krijgt zijn tweede patch met 0.3.2

Het is nog maar een paar dagen geleden dat de 0.3.1 patch-update...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *