Xbox voegt vandaag (28 september) twee grote gratis games toe

Xbox voegt vandaag (28 september) twee grote gratis games toe

Het is een goede dag om fan te zijn van gratis games! Xbox voegt vandaag twee bijzonder grote toe in de vorm van een arcade-racer Disney-Speedstorm En de koninklijke strijd Mijn Ultra Rumble-kampioen Via Xbox One en Xbox-serie

Misschien heb je er wel eens van gehoord Disney-Speedstorm Vroeger – Het was een tijdje beschikbaar in het vroege toegangsmodel, maar nu schakelt het eindelijk over van een betaalde versie naar een gratis te spelen versie. Binnenkort komt ook seizoen 4, dat een groot aantal Aladdin-personages en een nieuw pad naar de game zal brengen als onderdeel van de “Cave of Wonders”-update.

Wat betreft Mijn Ultra Rumble-kampioenwaar we het er vorige week over hadden hier bij Pure Xbox – je speelt met maximaal andere spelers in een battle royale van acht teams met personages uit de My Hero-serie.

We zullen hieronder meer details over beide bespreken, en je zou ze zeer binnenkort op Xbox moeten kunnen downloaden.

“Welkom bij Disney Speedstorm! Duik in het op helden gebaseerde gevechtsracespel, dat zich afspeelt op supersnelle circuits geïnspireerd door de werelden van Disney en Pixar. Beheers de unieke vaardigheden van elk personage en behaal de overwinning in deze spannende arcade-race-ervaring van de makers van de Asfalt-serie!”

“Kies je favoriete personage, werk samen en vecht om als laatste over te blijven in het nieuwe gratis te spelen Battle Royale-spel voor 24 spelers MY HERO ULTRA RUMBLE!”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *