Xbox zal vier grote titels onthullen, waaronder Forza Horizon 5

E3 is een van de meest opwindende tijden van het jaar als het gaat om videogames.

Ontwikkelaars, uitgevers en studio’s van over de hele wereld komen samen om hun nieuwste games en apparaten te onthullen en het geeft ons inzicht in wat we het komende jaar kunnen verwachten.

Na annulering dit jaar is E3 terug in 2021 en we twijfelen er niet aan dat de ontwikkelaars genoeg games zullen hebben om te pronken, vooral met de lancering van de volgende generatie consoles eind 2020.

Dit is wat we van Microsoft kunnen verwachten tijdens de Xbox-presentatie op E3.

Xbox op E3 ​​2021

Microsoft is een beetje traag geweest als het gaat om nieuwe titels en exclusives voor Xbox Series X | S.

Tot nu toe hebben we gezien dat Sony verschillende exclusieve PlayStation-titels heeft uitgebracht, zoals Destruction All-Stars en Returnal, maar Microsoft heeft echt niets behalve titels van derden.

Maar dat betekent niet dat Microsoft al die tijd niets heeft gedaan, ze werken er echt aan om Game Pass de focus van gaming te maken, met de recente overname van Bethesda, de opname van EA Play op Game Pass en de eerste dag van het uitbrengen van Outriders en MLB: The Show 21 in dienst.

Vertrouwen op titels van derden was niet alleen de lancering van Xbox Series X | S maakt deel uit van het oorspronkelijke plan.

Halo Infinite was oorspronkelijk bedoeld als titel voor de lanceringsdag van het nieuwe systeem, maar werd uiteindelijk uitgesteld na een reactie van fans toen de gameplay werd onthuld.

READ  De nieuwe Judgement-trailer biedt een breakout-game van 30 fps op PS5 en Xbox Series X.

Dit heeft 343 gamebedrijven bijna een jaar lang uitgesteld om het spel echt te verbeteren, dus het is geen slechte zet, want als het aankomt, zou het een veel betere titel moeten zijn dan we anders zouden krijgen.

Dus als het gaat om E3 2021, zullen alle ogen op Xbox gericht zijn, in de verwachting van de veranderingen die zijn aangebracht in Halo Infinite en of de uitstel van het jaar de moeite waard zal zijn.

Dit is ook het moment waarop Microsoft waarschijnlijk alle trucs zal laten zien die ze hebben gedaan.

We kunnen veel van de beste Xbox-exclusives verwachten, zoals Forza, Perfect Dark en Fable, evenals titels van Bethesda / ZeniMax, waaronder Starfield en hopelijk The Elder Scrolls VI, hoewel we ons daar niet te veel op concentreren omdat we er niet zo uit.

Informatie lekte van binnenuit

Microsoft Klobrille Insider Hij onthulde in een Reseta-forumthread wat we van Microsoft kunnen verwachten in E3 2021.

Clubrell voorspelt dat we Forza Horizon 5, Age of Empires IV, Halo Infinite en Starfield op dit evenement zullen zien.

“Voeg Age of Empires IV toe en ik weet zeker dat dit hun AAA-kwartethit deze zomer is, ongeacht of al deze vier dit jaar daadwerkelijk uitkomen.”

Ze hebben ook inzicht gegeven in Forza Horizon 5 en het lijkt erop dat de game veel eerder dan verwacht aankomt.

“Ik ben met Jeff Grubb hierover en verwacht dat FH deze zomer uitkomt. Ik heb misschien ook een idee van de site, die niet Japan is, maar die informatie ging de vorige keer niet goed met FH4, dus laten we dat aan het team overlaten! “

READ  Top 10 beste Xbox One-reistassen 2020 - Bestgamingpro

Alleen de tijd zal uitwijzen wat Microsoft voor ons in petto heeft op E3 ​​2021, maar als Klobrille gelijk heeft, moet het een heel spannend aanbod van Xbox zijn.

Written By
More from Vanessa Hale

De volgende fase van GameClub is het brengen van pc-games naar mobiel – TouchArcade

De afgelopen anderhalf jaar heeft GameClub enkele van de beste mobiele games...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *