Meruem en Hiei zullen op 27 oktober naar Jump Force verschijnen op PS4, pc en Xbox One

Nintendo Switch volgt begin 2021

Bandai Namco heeft dat aangekondigd Hunter x Hunter‘s Meruem en YuYu Hakusho‘s Hiei zullen beide worden losgelaten op de Sprongkracht rooster volgende week. Beide personages zullen op 27 oktober te koop zijn op PS4, pc en Xbox One, hoewel Nintendo Switch-spelers helaas tot begin 2021 moeten wachten.

Meruem, de zoon van de Chimera Ant Queen, was de belangrijkste ant-agonist van Hunter x Hunter’s “Chimera Ant” verhaallijn. Een aanvankelijk gewelddadige en sociopathische heerser, in staat tot afschuwelijke daden, zelfs jegens zijn eigen mede-chimera-mieren, zou Meruem uiteindelijk een diepgewortelde reflectie moeten ondergaan bij het ontmoeten van een standvastige en nobele Gungi-speler genaamd Komugi.

Hiei is een ervaren vechter, die op jonge leeftijd de krijgskunstenaar en het zwaardvechten onder de knie heeft. Zijn vaardigheden worden verder versterkt door zijn bevel over de “Darkness Flame”, een zeer gevaarlijke vaardigheid die de kracht van zijn botbrekende aanvallen vergroot. Een gewaardeerd lid van Team Urameshi, “The Master of the Evil Eye”, is een ontembare vijand op het slagveld.

Je kunt een typische Bandai Namco “blink-and-you’re-miss-it” -trailer bekijken voor de twee nieuwe DLC-personages hieronder.

Jump Force DLC-personages Meruem en Hiei worden op 27 oktober gelanceerd [Gematsu]

READ  Onder ons PS4, Xbox One-poort ingewikkelder dan je denkt
Written By
More from Vanessa Hale

GameStop maakt best verkochte AAA PS4- en Xbox One-game voor slechts $ 1,49

Het is misschien onmogelijk om de PS5 nu bij GameStop vooraf te...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *