Xbox101? 3 op de 5 mensen vinden dat videogames deel moeten uitmaken van het basiscurriculum!

New York – Het is misschien tijd om dat hokje te dumpen en een console op te halen – twee op de drie Amerikanen zeggen dat het tijd is voor de samenleving om gamen als een legitiem beroep te beschouwen, de onthulling komt omdat 54% van de 2.000 ondervraagde volwassenen vindt dat videogames op scholen moeten worden onderwezen en drie op de vijf vinden dat games deel moeten uitmaken van het basiscurriculum.

Ondertussen gaf 53 procent aan dat videogames een academische buitenschoolse activiteit zouden moeten zijn, zoals: andere sporten.

In opdracht van Wargaming en uitgevoerd door OnePollUit het onderzoek bleek dat velen vinden dat het al op de basisschool (41%) of de middelbare school (42%). Hoewel de gemiddelde persoon op 11-jarige leeftijd begon met spelen, was meer dan de helft (54%) van de respondenten van mening dat de toegang tot professionele games zou moeten beginnen met jongere kinderen die in kleinere competities spelen, vergelijkbaar met honkbal in de minor league.

de meerderheid van college studenten De ondervraagden hebben vergelijkbare gevoelens over game-educatie. Vier van de tien deelnemers gaven aan momenteel een of andere vorm van hoger onderwijs te volgen. Van hen zou 88 procent zich specialiseren in gaming als ze konden.

Op de vraag waar ze hun virtuele gamingstudies op zullen richten, zullen universiteitsstudenten meer geïnteresseerd zijn in communicatie en uitzending met betrekking tot het creëren van inhoud (60%), gamingvaardigheid (50%), grafische en technische kunst (50%), en Bedrijfsbeheer (49%).

“Net als in wiskunde, maatschappijleer en leeslessen, valt er veel te leren van games”, zegt Artur Plosinik, Director of Publication bij Wargaming, in een verklaring. “Kinderen een plek geven om echte vaardigheden in videogames te ontwikkelen, is iets dat hen een mooie, leuke en winstgevende toekomst kan geven.”

READ  No More Heroes III is beschikbaar op pc, Xbox en PlayStation

Tijd om je dagelijkse baan op te zeggen?

Meer dan vier op de vijf (85%) speelt regelmatig of meerdere keren per maand videogames. De helft daarvan (42%) speelt elke dag.

Zes op de tien spelers (64%) leerden basisvaardigheden van games, waaronder kritisch denken (47%), creativiteit (47%), hand-oogcoördinatie (45%) en communicatieve vaardigheden (44%). Meer dan de helft (58%) van de enquête leerde ook enkele van de meer obscure maar nuttige vaardigheden van wat ze spelen. Die vaardigheden omvatten geduld, verhoogde alertheid en focus, statistieken en mogelijkheden. Een handvol respondenten waardeert videogames zelfs met het verbeteren van hun fysieke vaardigheden, zoals het verbeteren van hun vaardigheden op het gebied van dribbelen, springen en schieten.

52 procent is van mening dat gamen hen beter maakt in hun dagelijkse werk, en (55%) zegt dat ze professioneel zullen stoppen met gamen. De topgenres die worden toegeschreven aan het helpen van werkende gamers om beter te worden in hun dagelijkse werk, zijn realtime strategy (RTS) games (15%), first-person shooters (FPS) (14%), sandbox-games (14%).

“Het spreekt vanzelf: het aantal vaardigheden dat mensen hebben geleerd van games is van onschatbare waarde”, vervolgt Artur. “Hand-oogcoördinatie, teamwerk, kritisch denken… Dit zijn slechts enkele voorbeelden die uit dit onderzoek zijn gebleken en die mensen kunnen helpen hun dagelijkse functies te verbeteren, zelfs als ze geen professionele spelers zijn.”

Vacatures bij videogames

Written By
More from Vanessa Hale
MultiVersus is de populairste gratis game op Xbox
MultiVersus Het verdient zeker de aandacht die het op dit moment krijgt....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *