XCOM 2 Collection komt naar mobiel

XCOM 2 Collection komt naar mobiel

De makers van XCOM, Feral Interactive, aangekondigd eerder vorige week dat de XCOM 2 Collectie komt naar IOS als premium release. Feral Interactive plaagt al een tijdje het idee van een nieuwe poort om hun andere gamepoorten naar mobiel te begeleiden, zoals, Rome: Total War en Gezelschap van Helden. Met de XCOM 2 Collectie poort voor Nintendo Switch al vrijgegeven voor de fysieke kopie, zal er geen tekort zijn aan mensen in de rij om het op mobiel te kopen.

De populaire turn-based tactiekgame is opnieuw gemaakt voor touchscreen-compatibiliteit, wat zorgt voor een betere ervaring op het gebied van mobiel. De XCOM 2 Collectie zal bevatten XCOM 2: War of the Chosen naast vier stukjes DLC waaronder:

  • Buitenaardse jagers
  • Shen’s laatste geschenk
  • Anarchy’s Children
  • Resistance Warrior-pakket

De game is een vervolg op de vorige XCOM. Een door verdriet getroffen aarde is veroverd door Aliens en de spelers, die ernstig verzwakt zijn door de Alien-aanval, moeten een aanval uitvoeren op de Invaders. Geesteswetenschappen laatste hoop, het XCOM-initiatief bestaat nog steeds en het is aan de spelers om hun troepen te leiden in strategische oorlogsvoering om hun vijanden te bestrijden met ongelooflijke capaciteiten en wapens in de hoop dat de aarde weer vrij zal zijn van deze Alien Invaders.

De releasedatum is vastgesteld op 5 november, ongeveer twee weken verwijderd; en vanaf nu is het beschikbaar voor pre-order voor IOS en de APP Store voor $ 24,99 hier.

Feral Interactive heeft een lijst met compatibele apparaten vrijgegeven, aangezien de game zo veeleisend zal zijn:

IOS 13.1 en verder

iPhones: iPhone 7 Plus, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS / XS Max, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 11 Pro / 11 Pro Max, iPhone SE (2e generatie, 2020)

iPads: iPad mini 5e generatie, iPad Air 3e generatie, iPad 7e generatie, iPad Pro 2e, 3e en 4e generatie.

READ  Alles wat je moet weten over de nieuwe mobiele game gelanceerd door NASCAR Giants Chip Ganassi Racing
Written By
More from Eda Greene
APK-downloadlink voor gebruikers over de hele wereld
PUBG Mobile Lite, de vereenvoudigde versie van PUBG Mobile, werd gelanceerd om...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *