XDefiant onthult de releasedatum van seizoen 1 en de nieuwe factie

XDefiant onthult de releasedatum van seizoen 1 en de nieuwe factie

Ubisoft Forward-evenementen verschijnen regelmatig, meestal één keer per jaar, waardoor iedereen de kans krijgt om te zien waar de enorme uitgever en ontwikkelaar aan werkt. De laatste ontketende een spervuur ​​aan informatie over de eerste XUitdagend seizoen, inclusief enkele weetjes over wat je kunt verwachten als het wordt gelanceerd. We moeten ook precies weten wanneer dit seizoen zal plaatsvinden.

Misschien wel de grootste prestatie van XDefiant is de introductie van een nieuwe factie. Het is belangrijk om te onthouden dat deze FPS-game voorheen bekend stond als Tom Clancy's XDefiant, dus het is niet verrassend dat er weer een bende uit de Clancyverse opduikt. Deze keer is het de beurt aan Rainbow Six: Siege, waar GSK aan het spel deelneemt. Met drie nieuwe personages om uit te kiezen en Rainbow Six-basiselementen zoals het Blitz Shield als ultieme vaardigheid en de Jager Scope als klassevaardigheid, zullen er veel Clancy naar de game komen.

Je kunt ook op drie nieuwe maps spelen, waarvan er elke maand één verschijnt. De eerste is het clubhuis, een groezelige, vuile arena die de thuisbasis lijkt te zijn van een motorbende. Het volgende is Daytona, waarvan de naam, als je het niet kunt raden, een gebied met racethema is vol glimmende auto's en neonlichten. De laatste nieuwe kaart is Rockefeller, een plaats die een combinatie lijkt te zijn van een stadion en wat lijkt op een winkelcentrum.

Er zijn drie nieuwe gratis wapens, een nieuwe Capture the Flag-spelmodus en het begin van de volledige speelervaring. Dit alles, gecombineerd met een hele reeks nieuwe items en packs in de winkel en wapenbeheersingsoutfits, maakt de komende maanden een erg drukke tijd voor XDefiant-fans.

READ  Details van het eerste verhaal van Final Fantasy XVI

Omdat XDefiant momenteel niet beschikbaar is op Steam, blijven de spelersaantallen een beetje vaag, maar we kunnen nog steeds peilen hoe goed de game presteert. Als we bijvoorbeeld naar de reacties op plaatsen als de officiële subreddit kijken, blijft het sentiment positief terwijl de game zich opmaakt voor zijn eerste seizoen. In feite lijkt deze aankondiging velen te hebben aangemoedigd over de toekomst van het spel, waarbij wordt gesteld dat het zich in de goede richting lijkt te blijven bewegen.

XDefiant Seizoen 1 wordt gelanceerd op dinsdag 2 juli, met een preview-evenement met meer informatie op maandag 1 juli. Tot die tijd kunt u meer informatie over deze update krijgen op Officiële website. Je kunt ook een kijkje nemen in de XDefiant-roadmap om te zien wat de toekomst voor de game in petto heeft.

Als je aan je reis begint, bekijk dan onze aanbevelingen voor de beste XDefiant-uitrustingen of onze XDefiant-factiegids om je op weg te helpen.

Je kunt ons ook volgen Google Nieuws Voor dagelijks pc-gamingnieuws, recensies en handleidingen kunt u onze website raadplegen PCGN-dealtracker Om jezelf een aantal deals te bezorgen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *