XIII remake gekroond tot slechtste Xbox-game van 2020

De XIII-remake die vorige maand werd gelanceerd, kreeg verpletterende kritiek van zowel critici als fans, en markeerde het als een van de slechtste Xbox-games van 2020.

Metacritic’s “Slechtste videogames van 2020”Lijst zette de remake XIII op de tweede plaats, alleen teleurgesteld door Tiny Racer – exclusief voor Nintendo Switch.

Fans hadden kritiek op de remake van XIII voor het verwijderen van geliefde kenmerken van het originele spel; wat op zijn beurt de nieuwe release veel minder plezierig maakte.

“… deze buggy Microids-release heeft talloze (vaak drastische) wijzigingen aangebracht in de gameplay en het uiterlijk van het origineel, en fans waren niet blij …” – Metacritic

Microids en PlayMagic hebben een officiele verklaring met excuses aan de fans omdat ze niet aan hun verwachtingen hebben voldaan:

“Allereerst willen we onze oprechte excuses aanbieden voor de technische problemen van het spel. In zijn huidige staat voldoet XIII niet aan onze kwaliteitsnormen en we begrijpen de frustraties van spelers volledig. De pandemie heeft op veel niveaus invloed gehad op de productie van het spel. Het draaien naar thuiswerken voor de teams heeft voor onverwachte vertragingen gezorgd in het ontwikkelingsschema en het QA-proces. We hoopten dat we een Day One-patch zouden kunnen bieden om alle problemen op te lossen, maar de ontwikkeling van deze update kost meer tijd dan verwacht. “

PlayMagic verzekert fans dat de game zal worden gecontroleerd en bijgewerkt om problemen op te lossen en een game-ervaring van optimale kwaliteit te leveren. De verklaring geeft ook een link naar hun informatiepagina over XIII remake-updates.

“We willen je verzekeren dat PlayMagic hard werkt om alle problemen van het spel op te lossen. Met live monitoring en meerdere patches in de komende dagen en weken hopen we het kwaliteitsniveau te bereiken dat we allemaal verwachten voor de optimale game-ervaring. De eerste update wordt binnenkort gepubliceerd om de meest urgente problemen met betrekking tot de bedieningselementen, framesnelheid, botsingen, weergave en geluid op te lossen.

De XII-remake was een verpletterende teleurstelling voor fans van de cultklassieker.

READ  STALKER 2 biedt 4K-ondersteuning en Ray Tracing en komt op dag 1 naar Xbox Game Pass
Written By
More from Vanessa Hale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *