Yakuza: Like a Dragon wordt gelanceerd op consoles en pc op 10 november 2020

SEGA heeft vandaag aangekondigd dat het een unieke RPG is Yakuza: Like a Dragon wordt gelanceerd op Xbox Series X | S, Xbox One, PlayStation 4, Windows 10 en Steam aan 10 november 2020, waarmee de releasedatums voor alle releases van de huidige generatie worden afgestemd op de Xbox Series X | S lanceerdatum. Zoals eerder onthuld, is de Xbox Series X | S-versies bieden een Smart Delivery-upgradepad voor Xbox One-eigenaren van de game.

SEGA is verheugd dat aan te kondigen Yakuza: Like a Dragon komt uit op PlayStation®5 in het Westen 2 maart 2021, na de PlayStation®4-lancering van de game op 10 november 2020. Zodra spelers de digitale PS4 ™ -versie van hebben gekocht Yakuza: Like a Dragon bij PlayStation®Store kunnen ze de PS5 ™ -versie zonder extra kosten downloaden wanneer deze op 2 maart 2021 uitkomt. De PS5 ™ -versie van Yakuza: Like a Dragon zal ook stand-alone beschikbaar zijn op 2 maart 2021 voor $ 59,99, met overeenkomstige prijzen in EMEA.

Een ervaring als geen ander, Yakuza: Like a Dragon brengt dynamische RPG-gameplay naar de straten van Yokohama, Japan, met een episch avontuur dat de intense vechtpartijen, verpletterend drama en overdreven hilariteit combineert die de Yakuza serie staat bekend om. De game bevat ook stemacteurs van een dynamische cast van acteurs, waaronder George Takei, Kaiji Tang, Andrew Morgado, Greg Chun en Elizabeth Maxwell.

READ  Vijf nieuwe Steam-games die je misschien hebt gemist (23 augustus 2021)
Written By
More from Max Mcgee

Vier Pride Month met een uitstekend GRATIS cadeau voor pc- en Xbox-games

Tell Me Why, Dontnods episodische verhalende avonturentitel oogstte wereldwijde bijval bij de...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *