YouTube Music filtert zoektests om ‘downloads’ te vinden

Naast het testen van het bibliotheekfilter, krijgt YouTube Music mogelijk een tabblad Downloads in de zoekopdracht, waarmee een grote klacht zou worden opgelost over hoe de app omgaat met offline opgeslagen inhoud.

Tegenwoordig zijn gedownloade nummers, albums en afspeellijsten (inclusief degenen die automatisch worden bijgewerkt) te vinden in een aangepaste weergave van het tabblad Bibliotheek. Daar krijg je een “recente activiteit”-weergavecirkel en een lijst met al het werk dat lokaal is opgeslagen. Er is ook de mogelijkheid om “alles willekeurig te maken”.

Afgezien van deze weergave en de app-snelkoppeling waarmee je ‘de muziekbalk offline kunt afspelen’, kan gedownloade inhoud niet gemakkelijk worden georganiseerd.

YouTube Music test nu het filter Downloads om de zoekresultaten te verbeteren. De vorige “bibliotheek”-test werd niet op grote schaal uitgebracht en deze test werd niet opgemerkt door een Eén gebruiker tot nu toe. U ziet uw media in principe gegroepeerd op “Songs” en “Albums” met dit filter. Het is niet duidelijk of de zoekopdracht offline zal werken.

Het is niet duidelijk of YouTube Music uiteindelijk zal kiezen voor Downloads, de bibliotheek of beide zoekfilters, die zich bij de uploads voegen voor degenen die hun eigen cloudbibliotheek beheren.

In de afgelopen maanden lijkt het erop dat Google een gezamenlijke inspanning heeft geleverd om de YouTube Music-zoekervaring te verbeteren. Dit omvat aanpassingen aan de gebruikersinterface en stelt gebruikers in staat sneller nummers te spelen.

Meer over YouTube Muziek:

FTC: we gebruiken gelieerde links om inkomsten te genereren. Meer.


Bekijk 9to5Google op YouTube voor meer nieuws:

READ  De nieuwe echt draadloze oordopjes van Razer hebben ruisonderdrukking en lage latentie voor mobiele games

Written By
More from Eda Greene

Je kunt deze geweldige Disco Elysium Game Boy-poort spelen op pc of mobiel

Ter viering van Disco Elysium‘s eerste verjaardag heeft een ondernemende fan een...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *