Zal Halo Infinite multiplayer getoond worden op Xbox E3?

Het was een lange weg om los te laten Oneindige uitstraling. Zelfs terwijl ik dit schrijf, weten we nog steeds niet wanneer het spel zal starten. Meerdere vertragingen zorgden ervoor dat de Xbox-hoofdtitel in de herfst van 2021 werd uitgebracht.

In termen van blockbuster-films is Halo Infinite waarschijnlijk de grootste van 2021. Maar er zijn nog steeds veel vraagtekens rondom de game, vooral na de première van de game afgelopen zomer.

Hoewel 343 Industries sindsdien de graphics en prestaties voor deze demo heeft aangepakt en ons regelmatig bijwerkt over verschillende aspecten van game-ontwikkeling, is er nog steeds een zeer groot deel van Halo Infinite dat een mysterie blijft: multiplayer.

Ik hoef je niet te vertellen hoe multiplayer is Hallo. We hebben het over een franchise die heeft bijgedragen aan het definiëren van de betekenis van competitieve multiplayer in het spel.

Maar Hallo Games zijn in het verleden vastgelopen als het gaat om multiplayer, en daarom staat er zoveel druk op Oneindige uitstraling Slagen. Dit is de reden waarom het moet worden weergegeven in E3 terwijl Xbox- en Bethesda-games worden weergegeven.

We weten op dit moment niet veel over Halo Infinite-multiplayer. We weten dat Jeff Stitzer uit de reguliere serie terugkeert als hoofdstem in een multiplayer-game. En we weten ook dat Halo Infinite multiplayer-game gratis te spelen zal zijn, wat niet al te verontrustend is gezien het feit dat enkele van de grootste franchises dit pad zijn ingeslagen met hun multiplayer-component.

Activision heeft Call of Duty: Warzone, EA heeft Apex Legends en het is duidelijk dat Epic Games Fortnite heeft. Maar dit zijn allemaal Battle Royale-spellen. Microsoft ontkende de Battle Royale-game van Halo Infinite, dus hoe zou het gratis multiplayer-gedeelte van de game eruit zien? En betekent dat dat degenen die de game kopen alleen betalen voor het singleplayer-verhaal?

READ  Avengers PS4, Xbox One en pc openen bèta-starttijd, planning, nieuws vooraf laden, patchnotities | Gamen | Vermaak

Er zijn zoveel vragen die beantwoord moeten worden, daarom is het zo belangrijk om over de 343i te praten Oneindige uitstralingMultiplayer op E3.

Het is ook belangrijk dat ze uitleggen hoe het eruit ziet, hoe het werkt en wat voor soort wijzigingen ze aanbrengen. Het is zes jaar geleden sinds mijn laatste grote deelname aan Hallo Franchise. Halo 5 Het was een comeback voor de serie als het op multiplayer aankomt, hoop ik Oneindige uitstraling Bouwbaar op.

Ik denk niet dat multiplayer de belangrijkste focus van het Halo-segment zou moeten zijn tijdens E3, maar we moeten een paar details weten. En we willen wat gameplay zien. Ik weet zeker dat de 343i ook de verbeteringen aan de campagne wil laten zien, vooral na de ramp van vorig jaar, maar de tijd dringt om te pronken met de multiplayer en de E3-show is een enorme kans.

Wat het waard is, Halo staat centraal op de Xbox & Bethesda Showcase-pagina, wat aangeeft dat het een groot deel van de show zal zijn. Ik verwacht volledig de Halo Infinite-multiplayer-gameplay, dus zorg ervoor dat je afstemt op de live-uitzending op zondag 13 juni om 10.00 uur PDT.

Written By
More from Vanessa Hale

De Xbox-overname van Bethesda is in wezen voltooid

Vorige week werd de overname van ZeniMax Media door Microsoft, waardoor Bethesda...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *