Zal Remnant 2 beschikbaar zijn op PS4 en Xbox One? beantwoord

Zal Remnant 2 beschikbaar zijn op PS4 en Xbox One?  beantwoord

De meeste nieuwe games worden alleen uitgebracht voor de nieuwste versies van de console, wat de vraag oproept: wil residu 2 Is het beschikbaar op PS4 en Xbox One? Nu de PlayStation 4 en Xbox One beide verouderd zijn door de release van hun nieuwste titels, is het zeldzaam geworden om nieuwe games voor hen uit te brengen. De meeste games zijn alleen beschikbaar voor PS5 en Xbox Series X | S. Hetzelfde geldt voor de nieuwste game in de franchise, residu 2. Blijf lezen om erachter te komen of residu 2 Het zal beschikbaar zijn op PS4 en Xbox One.

Resterende 2: alle beschikbare platforms

Bron afbeelding: Gunfire Games

Met de officiële releasedatum van residu 2 bijna bij ons, Het is noodzakelijk om te weten op welke platforms de game beschikbaar zal zijn. Met steeds meer platforms die er zijn en waarop het kan worden gespeeld, is de kans groot dat dit zal gebeuren residu 2 zal voor u beschikbaar zijn. Sommige platforms worden echter niet ondersteund.

Om de vorige vraag te beantwoorden, residu 2 Het zal niet op PS4 en Xbox One zijn. In termen van console-ondersteuning heb je alleen toegang residu 2 op PS5 en Xbox Series X | S. Er zijn echter nog andere ondersteunde platforms die u zou moeten bekijken. Hieronder vindt u een lijst met alle beschikbare platforms residu 2.

Komt Remnant in de toekomst uit op Xbox One en PS4?

toegangsmogelijkheden residu 2 Op PS4 en Xbox One ziet het er niet zo geweldig uit. De ontwikkelaars van Gunfire Games zeiden dat de kans dat de game op last-gen consoles wordt gelanceerd niet groot is, en dat het in de toekomst waarschijnlijk ook niet zal gebeuren. Vanwege de grootte van het spel en de systeemvereisten is een versie van de laatste generatie naar verwachting niet mogelijk. Als dit gebeurt, werkt de game niet zo goed als PS5 en Xbox Series X | S. Het zou niet de moeite waard zijn om op consoles van de laatste generatie te spelen, omdat het je gameplay enorm zou verminderen.

READ  Top nieuwe games die deze week verschijnen op Switch, PS4, Xbox One en pc - 4-10 oktober 2020

Op het podium zijn we in het spel. Momenteel zullen er minder games worden uitgebracht op PS4 en Xbox One. Wel is het verstandig om te investeren in een pc of Xbox Series X| S of PS5 zodat je kunt spelen residu 2 en andere futuristische games die alleen op de nieuwste consolegeneraties kunnen worden gespeeld.

Verwant:
Zijn er cheats in de resterende 2? beantwoord

residu 2 Nu beschikbaar op pc, Xbox en PlayStation.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *