Een gekke clip verbeeldt horror als Ryu en Honda samensmelten in Street Fighter 6

Een gekke clip verbeeldt horror als Ryu en Honda samensmelten in Street Fighter 6

Ryu, de Street Fighter-posterjongen, lijkt hier in de eerste weken van Street Fighter 6 gewoon te blijven haken aan middelmatigheid. Hij heeft ongetwijfeld een aantal krachtige tools, maar andere personages die vuurballen gooien en vernietigen, lijken de klus effectiever te klaren dan de originele World Warrior.

Aan de andere kant is E. Honda een probleem geweest voor veel spelers omdat zijn ogenschijnlijk spam-in staat zijnde speciale aanvallen veel frustreren terwijl ze proberen de kunst van Perfect Parry onder de knie te krijgen om Headbutts en Butt Slams tegen te gaan. Een maker van inhoud met de naam Shoyoumomo heeft de SF6-clip samen bewerkt en stelde zich de gruwel voor als Ryu en Honda zouden samensmelten tot één personage.

Deze goed gemonteerde clip zet Ryu’s blik op de Honda om mee te beginnen. Terwijl de Abomination honderd Honda-handslagen uitvoert, schieten tonnen Ryu Hadokens-stralen uit elke stoot en vormen een onontkoombare muur van plasma.Voor degenen die er al over nadenken, ja, dit doet ons eigenlijk denken aan een andere vechter uit een andere vechtgame: Super Saiyan Vegeta van Dragon Ball FighterZ.


Van de Prince of All Saiyans is bekend dat hij snel ki-explosies afvuurt in veel van zijn vele veldslagen in de DBZ-tijdlijn, en deze manoeuvre maakte hem tot een van zijn passes in de DBFZ. In feite was ze oorspronkelijk zo machtig dat Vegeta in de beginjaren van de game in de meeste teams niet werd herkend.

READ  Tim Kuhn gaat Gilas Pilipinas coachen op de Aziatische Spelen


Hoewel we het waarschijnlijk prima vinden als Capcom Ryu een paar buffs geeft om hem een ​​sterkere concurrent te maken in de Street Fighter 6-meta, hopen we zeker dat ze beginnen met iets minder intens dan dit.
Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *