Zeboyd Games kondigt Shakespeariaanse Magical Girls RPG This Way Madness Lies aan voor pc

Zeboyd Games kondigt Shakespeariaanse Magical Girls RPG This Way Madness Lies aan voor pc

kosmische sterheld Ontwikkelaar Zeboyd Games . aangekondigd Dit is waar de waanzin ligt, Magical Girls RPG is een turn-based game over het redden van de Shakespeare-werelden van de krachten van de Nightmare. Het wordt gelanceerd voor pc via stoom- op 10 november voor $ 9,99.

Hier is een overzicht van het spel, via bestand Steam .pagina:

In de omgeving van

Laten we ons verhaal beginnen in de rustige stad Verona, Italië. Een stad voor geliefden… en aanvallen van gigantische gemuteerde bloemen.

Als leider van de Stratford-upon-Avon High Drama Society is Imogen geen gewoon meisje! Natuurlijk gaat ze elke dag naar school en helpt ze bij het produceren van toneelstukken voor de gemeenschap, maar daarna is ze een charmante meid! Met haar krachten kan ze teleporteren naar andere dimensies op basis van Shakespeare’s toneelstukken, de strijd aangaan met de krachten van de Nightmare en toch teruggaan in de tijd voor het avondeten!

Ga met Imogen, Paulina, Viola, Rosalind, Miranda, Beatrice en Kate op een episch avontuur door Shakespeare’s Metaverse in deze komische JRPG!

Functiegidsen

  • Unieke gevechten!
  • Uitgaan met je vrienden!
  • Zet toneelstukken op!
  • Shakespeare’s dialoog moeilijk te analyseren? Geen probleem met onze unieke Ye Olde Engels naar Nieuw Engels vertaler! 110% nauwkeurig!
  • Multi-karakter verenigt vaardigheden!
  • Leer je terwijl je leert!
  • Neem een ​​huisdier!
  • Snelheid Verspil geen tijd!
  • Plezier voor het hele gezin!

We denken dat de wereld meer JRPG’s in een compact formaat nodig heeft – korte op zichzelf staande games waar je in het weekend van kunt genieten of een paar gamesessies als je het tempo van de grote epische gebeurtenissen wilt veranderen. Iets wat allemaal moordend is, geen vulmiddel. We schatten dat de enkele show This Way Madness Lies ongeveer vier tot vijf uur zal duren, afhankelijk van de moeilijkheidsgraad en gameplay, en we hopen dat je elke minuut genoten hebt!

Bekijk de advertentie hieronder. Toon de eerste screenshots in de galerij.

READ  Hier zijn de goedkoopste exemplaren van Watch Dogs: Legion in Australia

Aankondiging van de trailer

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *