Gotham Knights bevestigt slecht nieuws voor consolespelers

Gotham Knights Het veroorzaakt enige controverse onder fans naarmate de lanceringsweek nadert, vooral met betrekking tot de prestaties van de game. FPS (frames per second) is een van de belangrijkste dingen in een game of een ander type video. Hoewel de meeste films de neiging hebben om met 24 frames per seconde te worden weergegeven, liggen games meestal in het bereik van 30 tot 60 frames per seconde, waarbij sommige games hogere frames per seconde bieden, afhankelijk van de hardware en game-instellingen. Als je een lage FPS hebt, lijkt het spel te stotteren, voelt het minder soepel aan en worden afbeeldingen niet op een bijzonder bevredigende manier overgedragen. Hoewel 30 fps nog steeds populair is, zijn velen vaak bereid resolutie op te offeren voor een hogere FPS om een ​​zeer soepele spelervaring te hebben, vooral in games met veel actie zoals shooters.

Eerder vandaag begonnen geruchten de ronde te doen dat Gotham Knights Het is vergrendeld tot 30 fps op consoles, wat betekent dat je geen hogere FPS kunt krijgen. Met veel games die nog steeds op 30 fps spelen, is dit niet het einde van de wereld, maar het is een beperkende factor en maakt het spel voor sommige spelers minder gemakkelijk. Gotham Knights Ontwikkelaar Fleur Martyr bevestigd op het officiële Discord-kanaal van de game (via Okami Games op Twitter) dat de game al beperkt is tot 30 fps op consoles zonder optie om dat te veranderen. Ze merken op dat vanwege de enorme aard van het spel, het niet zo eenvoudig zal zijn om de resolutie te laten vallen om een ​​betere FPS te krijgen. U kunt de officiële verklaring hieronder bekijken.

READ  Galaxy M52 5G Android 13-update is uitgebracht, samen met One UI 5.0

“Ik weet dat velen van jullie zich afvragen of er een prestatiemodus beschikbaar is voor Gotham Knights Martelaar zei. “Vanwege het soort functies dat we in onze game hebben, zoals het bieden van een volledig onbeperkte coöp-ervaring in onze zeer gedetailleerde open wereld, is het niet zo eenvoudig als het verlagen van de resolutie en het verkrijgen van een hogere FPS. Om deze reden heeft onze game geen hebben geen schakeloptie voor prestaties/kwaliteit en werken met 30 fps per seconde op consoles.”

De reacties waren echt heftig. Gezien de logica lijkt het er niet op dat een terugdraaiing zal leiden tot wijzigingen in de FPS, vooral niet vóór de lancering. Een patch na de lancering zou mogelijk meer opties kunnen bieden, maar lijkt op dit moment zeer onwaarschijnlijk. Dit kan ook enige duidelijkheid verschaffen over waarom Gotham Knights Geannuleerd voor Xbox One en PS4.

Gotham Knights Uitgebracht op 21 oktober 2022 voor Xbox Series X | S, PS5 en pc. Stoort het ontbreken van een hogere FPS je? Laat het me weten in de comments of hit me up TwitterCade_Onder.

Written By
More from Lesley Curry
iPhone 14-camera’s – Grootste veranderingen gerucht voor nieuwe iPhones
Maak een lijst van de sterke punten van de iPhone waaronder u...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *