Zeer grote spellen voor zeer lage prijzen

Black Friday: erg coole games voor hele lage prijzen

Aanstaande vrijdag is het Black Friday. Vroeger was het een enkele dag met kortingen, maar tegenwoordig duurt het evenement bijna tien dagen, met elke dag verschillende kortingen. We hebben nu een aantal geweldige spellen gevonden voor waanzinnig lage prijzen.

Sommige games in deze lijst zijn redelijk nieuw en zijn al in prijs gedaald. Andere spellen zijn absolute klassiekers en kosten slechts 1/6 van de oorspronkelijke verkoopprijs. Zo profiteer je van geweldige Back Friday-kortingen en maak je je klaar voor lange speldagen met het koude weer buiten.

Black Friday-topspel: The Last of Us Part 2

We trappen dit overzicht af met een van de beste games van dit jaar, die dankzij Black Friday: The Last of Us Part 2 voor meer dan de helft wordt verdisconteerd. In dit vervolg op de PlayStation 3-hit ga je aan de slag met Ellie die op zoek is naar haar plaats in de boze wereld. Daarnaast wordt ze in de game al snel geconfronteerd met een dramatisch incident en zit er niets anders op dan op reis te gaan op zoek naar antwoorden. De game heeft prachtige omgevingen, stoere actie, momenten waarop je heel stiekem moet zijn en karakters om van te houden. Een absoluut topspel.

Scoor het voor 24,99 euro

The Last of Us Part II Beste PS4-games
The Last of Us Deel II (Afbeelding: Naughty Dog)

Marvel’s Avengers

Marvel’s Avengers is ook een game die we dit jaar hebben gekregen. In feite is de game twee maanden oud en al meer dan de helft in prijs gedaald. Het is een origineel avontuur, waarbij je met verschillende superhelden aan de slag kunt in verschillende missies. De game is op zichzelf al vermakelijk, maar komt eigenlijk beter tot zijn recht als je het met vrienden speelt. Voor deze Black Friday-prijs is het een echte aanrader.

Scoor het voor 27,99 euro

Marvel's Avengers
Marvel’s Avengers (Afbeelding: Square Enix)

F1 2020 – Zeventig editie

Het huidige Formule 1-seizoen is niet helemaal geworden zoals het had moeten zijn, omdat verschillende races zijn afgelast. Je hebt dus andere races in F1 2020 dan er in het echte leven zijn geweest. Dat wil niet zeggen dat je veel plezier kunt beleven aan F1 2020. Zeker met deze Seventy Edition. Deze is voorzien van diverse aanvullende elementen. Maar nog belangrijker, het is gewoon een leuk racespel met verschillende coole modi. En natuurlijk kun je scheuren op Zandvoort.

Scoor het hier voor 32,99 euro

F1 2020
Max zit er ook in (Afbeelding: Codemasters)

Marvel’s Spider-Man

Onlangs kregen we een mooi vervolg op de topgame Marvel’s Spider-Man uit 2018 met Marvel’s Spider-Man: Miles Morales. Als je het origineel nog niet hebt gespeeld, kun je het bijna niet missen in deze prachtige Black Friday-deal.

Scoor het hier voor 19,99 euro

PS4
Marvel’s Spider-Man (Afbeelding: Insomniac Games)

Spyro: Reignited Trilogy

Ben je op zoek naar een nieuw platformspel? Dan is het verstandig om Spyro: Reignited Trilogy te kijken. Deze game bevat de drie Spyro-games uit het verleden, maar met een compleet nieuwe look. Hierdoor voelt het geheel een stuk moderner aan. De spellen zijn erg vermakelijk en omdat het er drie zijn, is het goed voor vele uren speelplezier.

Scoor het hier voor 22,99 euro

Spyro Reignited Trilogy
Spyro Reignited Trilogy (Afbeelding: Activision)

God van de oorlog

Net als Spider-Man is God of War ook een absolute hit voor de PlayStation 4. Een game die je niet had mogen missen. En laten we eerlijk zijn, voor deze Black Friday-prijs is het moeilijk om hier nee tegen te zeggen. Bereid je voor op een geweldig avontuur met soepele gameplay en mooie momenten.

Scoor het hier voor 9,99 euro

PS5
God van de oorlog (Afbeelding: PlayStation)

Borderlands 3 tegen een bodemprijs van Black Friday

Misschien is Borderlands 3 de beste deal in deze verzameling Black Friday-games. De game kwam vorig jaar uit en is gewoon erg leuk. Toch is de game vrij snel in waarde gedaald. Hij was onlangs ongeveer twintig euro, wat een hele goede deal is. Maar nu kun je het spel kopen voor twee kopjes koffie.

Scoor het hier voor 6,06 euro

Borderlands 3
Een oude bekende (Afbeelding: 2K Games)

Horizon Zero Dawn Complete Edition

Een andere PS4-hit in deze Black Friday-promotie is Horizon Zero Dawn Complete Edition. De game is een van de betere titels voor de PlayStation 4. En deze Complete Edition wordt geleverd met alle extra content die ervoor is uitgebracht. Op die manier krijg je echt verschillende toffe verhalen gepresenteerd om nog lang van te genieten.

Scoor het hier voor 9,99 euro

Horizon Zero Dawn
Horizon Zero Dawn (Afbeelding: PlayStation)

Reageer op artikel:

Black Friday: erg coole games voor hele lage prijzen

READ  Diablo II: Resurrected laat je 20 jaar oude savegames importeren
Written By
More from Aubrey Mason

Vergeet de PS5-aanvulling – waarom wacht ik op de Nintendo Switch Pro

Vanaf dat moment PS5 Het ging vorig jaar in de uitverkoop, gamers...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *