Zelfverbeterings-apps die je in 2022 moet downloaden

Technologie heeft in 2021 een grote rol gespeeld in ons leven. Van gezondheidszorg tot onderwijs, alles gebeurde online via die kleine icoontjes op onze schermen. Nu 2022 inch nadert, is het tijd om onze relatie met die gloeiende, soms productieve, soms afleidende dozen te heroverwegen.

Denk bij het maken van goede voornemens voor het nieuwe jaar na over hoe je technologie kunt gebruiken om je leven te verbeteren in plaats van het leeg te maken. Voor sommigen kan dit aanvoelen als het verwijderen van ongebruikte en oprakende apps, en voor anderen kan het betekenen dat u zich aansluit bij productieve apps die uw kwaliteit van leven zullen verbeteren.

Heb je wat ideeën nodig? Dit zijn de populairste apps waar mensen zich in 2022 bij aansluiten.

Lees- en audioboek-apps: Kindle, Kobi, Audible, etc.

Omdat we in deze informatie-economie opereren, is de vraag naar toegankelijk leren de afgelopen jaren toegenomen. Niet iedereen heeft toegang tot persoonlijke lessen en bibliotheken (vooral tijdens een pandemie), dus e-books hebben een grote rol gespeeld bij het opvullen van deze leemten. Daarom is er veel vraag naar e-reading-apps zoals Kindle, Kobi en ePub Reader. Immers, als je veel tijd op je telefoon gaat doorbrengen, kun je hem net zo goed besteden aan iets productiefs!

“Ik wil mijn leesdoel dit jaar verdubbelen”, zegt Jessica Katz, e-commerce- en retailexpert bij The Company. sokachtig Wie bracht de lock-up door met het lezen van 20 boeken.

Gratis lees-apps hebben ook bijgedragen aan het verminderen van de economische belemmeringen voor kennis. Andre Flynn, oprichter van gadnets.com. Gratis lees-apps helpen gebruikers zoals Andre nu toegang te krijgen tot nieuwe informatie en hun passie voor schrijven te koesteren zonder veel geld uit te geven aan fysieke boeken.

READ  De eerste mobiele eventing-game ter wereld wordt gelanceerd

Naast e-books dompelen gebruikers zich ook onder in de wereld van audioboeken. Mensen die niet veel tijd hebben om te zitten en te lezen, consumeren informatie via audioboeken, waarvan er vele nu gratis beschikbaar zijn in apps zoals Audible (gratis proefversie), Audiobooks.com, LibriVox en meer.

Apps voor het leren van talen: Duolingo, Busuu, Memrise, enz.

Leer een nieuwe taal voor hem Tientallen voordelenDus in dit nieuwe jaar maken gebruikers tijd om te investeren in het leren van talen door apps zoals Duolingo, Busuu, Memrise en anderen te installeren.

Zegt Brian Donovan, CEO van verpletterende tijd.

Busuu-interface op twee telefoonschermen.

zegt James Green, eigenaar hoofd gebouw.

Andrei Kazimiersky, CEO van geïmproviseerd. “Ze hebben onlangs de app geüpdatet om lessen offline beschikbaar te maken, wat het leren gemakkelijker maakt.”

Meditatie-apps: Calm, Headspace, Insight Timer, etc.

Van economische instabiliteit tot groeiende gezondheidsproblemen, 2021 was: jaar van stress. Misschien is dat de reden waarom steeds meer mensen in 2022 tot mediation overgaan om een ​​gevoel van rust te brengen en de fundamenten van hun leven te verstevigen.

“Deze pandemie heeft me het belang van geestelijke gezondheid geleerd en de noodzaak om de geest te kalmeren om alle uitdagingen in het leven aan te gaan”, zegt Harriet Chan, die Calm downloadt.

David Adler, oprichter en CEO van reisgeheim. “De app biedt exclusieve muziek om je gefocust te houden en heeft videolessen die je helpen je geest te bewegen tijdens het stretchen, wat uitstekend is terwijl je aan het werk bent.”

Zegt Ryan Neiman, CEO van solitair.

Gewoonte-tracking-apps: Habitica, Loop, Strides, etc.

Het stellen van goede voornemens voor het nieuwe jaar is niet genoeg. Je hebt een systeem nodig om nieuwe gewoontes bij te houden. Dit is waar apps voor het volgen van gewoontes zoals Habitica, Loop, Strides en anderen helpen.

READ  Hoe Disney + Hotstar gratis te downloaden om naar IPL 2021 te kijken

Gary Taylor, CEO van boekuwdata.com.

Drie schermen van de Habitica takenlijst app.

Bij het kiezen van een gewoontetracker zijn veel gebruikers op zoek naar iets eenvoudigs dat niet veel tijd en moeite kost om in te stellen en te gebruiken. “Habitify is een goede keuze omdat het een eenvoudige interface heeft die niet veel opties heeft”, zegt Niemann. “Het heeft ook een donkere modus om ervoor te zorgen dat ik niet moe word als ik naar het scherm kijk.”

Naast traditionele gewoontetrackers experimenteren gebruikers ook met nieuwe apps die gericht zijn op het opbouwen van specifieke gewoontes. “Ik download SleepTown, een handige app die gebruikers aanmoedigt hun slaapgewoonten te corrigeren door er een spel van te maken”, zegt Stephen Jackson, IT-ondersteuningstechnicus. “Tijdens de nacht, zolang je je telefoon niet gebruikt, zal de app een gebouw creëren dat wordt toegevoegd aan een virtuele stad. Elke ochtend word ik verfrist wakker en in een grotere stad dan de avond ervoor.”

Geldtracking-apps: Mint, Ovaal, YNAB, enz.

Geld was voor de meeste mensen een grote zorg in 2021. Dus in een poging om meer te sparen, beter te investeren en de betalingsschema’s bij te houden, downloaden gebruikers veel gratis en betaalde financiële tracking-apps voor 2022.

Drie schermen van de Mint-app.
Munt

“Een van de grootste lessen die ik in 2020 en 2021 heb geleerd, is hoe belangrijk het is om op de hoogte te blijven van je financiën. Dit is iets wat elke volwassene intuïtief zou moeten weten, maar het is gemakkelijk om dingen te laten stromen totdat je in een onverwachte financiële puinhoop terechtkomt die zijn vermeden”, zegt hij. Ben Lamarche, General Manager bij De zoekgroep beveiligen. “Nu 2022 nadert, wil ik meer aandringen op mijn geld: hoe ik het uitgeef, spaar en plan, en ik denk dat de Munt een goede plek is om te beginnen.”

READ  Bekijk AB UB PST / PET-beroepbriefupdates @ slprbassam.in

Karolina Zając, Community Manager bij FotoAiD. “Je weet waarschijnlijk hoe het voelt als je ontdekt dat je geld verloren is gegaan en je weet niet waar het naartoe is gegaan, dus installeer ik Oval om mijn budget te plannen en te analyseren door gebruik te maken van de kracht van technologie.”

Download nieuwe apps om je leven te verbeteren in 2022

Alleen al het downloaden van een nieuwe app kan geen beter jaar beloven, maar het zou een goed begin kunnen zijn. In plaats van te kijken naar wat online populair is, raden we je aan naar je huidige gewoonten te kijken en te begrijpen wat er moet veranderen om het komende jaar een beter leven voor jezelf te creëren. Zodra je dat hebt gevonden, kun je apps verkennen waarmee je nog dichter bij die doelen kunt komen, één klik per keer.

Aanbevelingen van de redactie
Written By
More from Eda Greene
Kaartverkoop MIDC Zaal 2021; Controleer de downloadstappen op midcindia.org
Laatste MIDC zaalticket nieuws: Maharashtra Industrial Development Corporation (MIDC) is het toonaangevende...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *