Muziek uit de disco van vroeger tijdens oudejaarsavond op DMG Radio – Deurne Media Groep 11 uur lang

Van oud naar nieuw wordt DMG Radio omgetoverd tot een discotheek met muziek die vroeger speelde bij lokale uitgaansgelegenheden als Kwien, Apollo, Freebird, Axis, Time Out en Drie Fonteinen. De marathonuitzending van de DMG Club Classics begint op vrijdag 31 december om 19:00 uur en duurt de hele nacht tot zaterdag 06:00 uur.

Binnen enkele uren zijn alle opnames gemixt door DMG DJ’s Ramon van Hoek, Ivo Boudewijns en Ivan van Oosterhout. “Perfect om oud en nieuw thuis te vieren in de woonkamer of waar je ook bent”, zegt Van Hoek. “Dit zijn de nummers waar ik in de jaren 80 en 90 op danste, zoals Push it van Salt ’n Pepa, Robin S met Show me love of Technotronic en Pump up the jam. We mixen niet alleen dansnummers samen, maar ook pop en r&b. zolang het maar schommelt.”

elke zaterdagavond
DMG Radio zendt ook elke zaterdag van 20.00 uur tot middernacht een aflevering van Club Classics uit, waarbij alle muziek wordt gemixt. DMG’s Van Hoek legt uit: “We zijn hier ongeveer vijf jaar geleden mee begonnen en het werd al snel een zwakte. Iedereen die vroeger in de buurt kwam, kent deze muziek nog en deze liedjes zorgen ervoor dat je je helemaal terug voelt in die tijd. Daarom zijn we doen Dus dat ook in de vorm van een oudejaarsmarathon met alle grote clubklassiekers sindsdien in de 11-uurs klassiekermix.”

In de regio Deurne luister je naar DMG Radio op 106.2 FM en overal online via dmgdeurne.nl en de DMG app, die gratis te downloaden is in Google Play en de App Store.

Tags publiceren – Apollo, Axis, Classic Mix, Club Classics, DMG Radio, Dre Fontaine, Freebird, Evan van Oosterhout, Evo Bowdoins, Quinn, Ramon van Hoek, Timeout

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *