Zes jaar na de aankondiging heeft Beyond Good & Evil 2 zijn hoofdschrijver aangenomen

Het is alweer een aantal jaren geleden Voorbij goed en kwaad 2 Officieel aangekondigd. Na een tijdje weinig nieuws is er eindelijk een nieuwe ontwikkeling voor de langverwachte game: ze hebben hun hoofdschrijver aangenomen.

in tweeten Gisteren kondigde Sarah Arellano aan dat ze mee zou doen als hoofdschrijver van de game. Arellano werkte eerder als story designer voor Blizzard in World of Warcraft en bij Volition, de studio die verantwoordelijk is voor Saints Row.

Beyond Good and Evil 2 was Officieel aangekondigd in 2017 op E3. De game zal een prequel zijn op het origineel met beloftes om te kunnen Verken alleen of met vrienden in zijn enorme en ambitieuze wereld.

Na deze aankondiging is er sindsdien niet veel nieuws meer geweest. wij hebben Bekijk enkele coole kunstconcepten En de Nog een blik op de game op E3 ​​in 2018. De laatste keer dat we de wedstrijd zagen, gaf ze ons er een glimp van Jade uit de eerste game, blijkbaar als een schurk.

Ubisoft was aanvankelijk van plan om een ​​bètaversie van de game uit te brengen die eind 2019 beschikbaar zou zijnmaar dit kwam niet van de grond. Beyond Good & Evil 2 verloor ook zijn regisseur in 2020waardoor de spelstatus hoger in de lucht blijft.

Vanaf dat moment, De game wordt genoemd in UbiSoft-inkomstenrapporten, wat bevestigt dat het nog steeds in een bepaalde hoedanigheid aanwezig is. Toen, eerder dit jaar, Er is een rapport vrijgegeven dat de game nog in pre-productie is. Het nieuws dat de game zijn hoofdschrijver krijgt, is echter een goede stap voorwaarts.

READ  Het nieuwe levelsysteem van World of Warcraft lost de grootste toetredingsdrempel op

De eerste Beyond Good & Evil-film verdiende een 9/10 in onze recensie. We zeiden dat ze “haar verhaal vertelt met verbazingwekkende, zoete opwinding. Beter nog, het is een verhaal dat het vertellen waard is.”

Casey is een freelance schrijver voor IGN. Je kunt hem meestal op Twitter over JRPG’s vinden op Tweet insluiten.

More from Madison Garrett
Tankkaart of Mobiliteitskaart | ANWB
Zakelijke en reisautokosten met één kaart betalen en maandelijks een handig overzicht...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *