Zesde nederlaag voor Led Maple Leaves in Hand of Flame in 7 wedstrijden

Toronto (AFP) – Mark Giordano brak de wedstrijd halverwege de tweede helft, Jacob Markstrom redde 24 keer en Calgary Flames versloeg de worstelende Toronto Maple Leaves met 4-3 vrijdagavond.

Matthew Tkachuk, Derek Ryan en Christopher Tanev maakten ook goals, en Rasmus Anderson had assists. The Flames verbeterden naar 15-13-3 en wonnen voor de vierde keer in vijf wedstrijden sinds de terugkeer van Daryl Sutter als coach nadat Jeff Ward was weggestuurd.

Mitch Marner, Jason Speza en Alexander Kerfoot scoorden doelpunten voor Toronto, en Frederick Andersen stopte 14 schoten. De Maple Leafs, die uit een pauze van vier dagen kwamen nadat ze vorig weekend een paar hadden laten vallen, verloren zes van de zeven om het gelijkspel van de North Division tegen Edmonton te evenaren. Ze hadden op 3 maart negen punten voorsprong.

De teams spelen op zaterdagavond twee geplande wedstrijden.

De Maple Leafs droegen een wit en groen St.Bats-uniform en bonden het om 3 uur toen Marners pols om 3:48 van een seconde voorbij de 12e Markstrom was.

Justin Hall schudde vervolgens verdediger Johnny Godrow in Toronto met een ijzige open slag die de aandacht van Calgary trok, terwijl verdediger Gooso Valemaki vertrok voor ruwheid. Hall liet uiteindelijk de handschoenen vallen met Tkachuk in een vreemd gevecht toen de verdediger zijn handschoenen ging ophalen nadat hij ze oorspronkelijk had laten vallen bij de uitdaging voordat de twee spelers eindelijk met hun vuisten begonnen te zwaaien.

Calgary belde drie seconden nadat Ilya Mikheev knock-out ging toen Giordano-timer de keeper van Andersen raakte.

READ  Karl Anthony-Towns wijdde de wedstrijdbal aan overleden moeder

De Maple Leafs kregen een boost toen Wayne Symonds terugkeerde naar de ploeg nadat de vleugelspeler 18 wedstrijden miste met een gebroken pols. Alex Galchniuk – Public Choice # 3 in 2012 nu met zijn zevende NHL sinds juni 2018 – debuteerde in Toronto op een streak met John Tavares en William Nelander.

More from Madison Garrett

Vergelijking van Mikel Arteta’s eerste 50 spellen met de laatste 50 Emery & Wenger Games

Mikel Arteta heeft nu de verantwoordelijkheid voor 50 Premier League-wedstrijden op zich...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *