Zo download je het

De “Alpha”-versie van Battlefield Mobile kan nu worden gedownload op Android. We leggen uit hoe je de game gratis kunt krijgen voordat iemand anders dat doet.

Een paar uur geleden kregen we onze eerste blik op Battlefield Mobile – geweldig – spellen uit het spel. Nu kunt u de nieuwe . downloaden boogschutter Mogelijk gemaakt door EA voor mobiel.

Vanaf vandaag is de “Alpha”-versie van Battlefield Mobile beschikbaar om te downloaden op Android-apparaten, en iedereen kan ermee beginnen voordat de game in de komende weken uitkomt.

Battlefield Mobile voor Android kan nu worden gedownload, momenteel alleen in de alfaversie.

Dus je kunt Battlefield Mobile gaan spelen

wees een kopie alfaHet spel is niet 100% compleet, het zal crashen of crashen. We hebben echter tijdens het testen kunnen verifiëren dat de game correct was, vooral omdat dit een bètaversie is.

Er zijn echter ook nadelen. Zo werkt de huidige koppeling met Google niet goed.

Momenteel is Battlefield Mobile niet beschikbaar op Google Play. Om de game te downloaden, moet je eerst de TapTap Alternative App Store downloaden en zodra je daar bent, download je de game uit deze winkel. Om dit te doen, moet u toegang krijgen tot de link die we onder deze regels achterlaten.

Eenmaal gedownload en geïnstalleerd, moet de game ongeveer 433 MB aan bronnen downloaden om goed te kunnen functioneren.

Gerelateerde lessen: Spelletjes

READ  Hier zijn de directe link en stappen om de resultaten te downloaden
Written By
More from Eda Greene

APK + OBB-downloadlinks voor specifieke regio’s

Fans keken reikhalzend uit naar Free Fire Max, de verbeterde en verbeterde...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *