Zo maak je een collage van de negen beste foto’s van je Instagram

Het jaar is bijna voorbij, dus het is tijd om een ​​collage te maken van je meest bekeken Instagram-foto’s. Zon Instagram beste negen kan op verschillende manieren worden gemaakt, hier is hoe!

Lees verder na de advertentie.

Tip: maak Instagram beste negen collage

Ben je een fervent gebruiker van Instagram of post je af en toe een foto? In beide gevallen is het leuk om de meest populaire Instagram-posts te verzamelen in een mooie collage. Veel gebruikers van de social media-app doen dat aan het einde van het jaar om hun beste snapshots te laten zien. Een van de handigste en meest uitgebreide manieren is via de Top Nine-app. Volg de onderstaande stappen om het te gebruiken.

  1. Download de Top Negen-app uit de Google Play Store;
  2. Voer je Instagram-gebruikersnaam in;
  3. Voer een gewenst e-mailadres in.

Een collage van de meest bekeken Instagram-afbeeldingen wordt vervolgens gemaakt en direct weergegeven. Mits het niet te druk is, wat vaak aan het eind van het jaar het geval is. Vervolgens kun je kiezen uit verschillende lay-outs en je top negen direct op Instagram publiceren. Je kunt de collage natuurlijk ook via andere kanalen delen.

Er wordt een watermerk getoond, maar deze kan voor een klein bedrag worden gekocht. Doordat u diverse gegevens heeft achtergelaten die u liever niet wilt, kunt u deze eenvoudig weer laten verwijderen. Blader gewoon naar topnine.co/forget-me en laat de info ophalen uit de database.

Top negen voor Instagram – het beste van 2020

CreatorKit

Gebruik een van de vele websites

Je hoeft de app niet te downloaden, surf naar het site van Top Nine. Het biedt iets minder opties, maar levert vaak al binnen enkele seconden resultaat op. Als je eenmaal een top negen collage hebt gemaakt, kun je deze natuurlijk ook direct delen. Een ander alternatief online is het Best Nine-website. Ook daar hoef je alleen maar je Instagram-naam in te voeren en een beetje geduld te hebben.

READ  Samsung Galaxy S10 Lite, Galaxy A41
Top Negen-website

Haal alles uit Instagram

Instagram is leuk, maar het kost soms veel tijd. Gelukkig kun je een Instagram-bericht inplannen. Zo kun je er al een paar klaarmaken, zodat je er geen omkijken meer naar hebt. Bekijk ook onze tip waarin we uitleggen hoe je handmatig een collage maakt en vervolgens lezen hoe je je eigen Instagram-filter maakt!

More from Madison Garrett

Scores van universiteitsvoetbal, NCAA top 25-ranglijst, speelschema, wedstrijden vandaag: Miami in actie, Cincinnati vs. SMU

Het nationale plaatje van universiteitsvoetbal zal zaterdag nog meer duidelijkheid krijgen als...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *