Zo speel je Lost Ark

Amazon’s volgende MMO na New World is Lost Ark, en het komt volgende maand uit. Er is nu een nieuwe gameplay-trailer, die snel laat zien hoe de nieuwste MMO op pc verschilt van de andere – en die nieuwe spelers precies laat zien hoe Lost Ark zal spelen.

Terwijl Lost Ark jaren geleden naar gebieden zoals Korea kwam, pakte Amazon het vorig jaar pas op voor release in de VS en Europa – waarschijnlijk na vroege positieve reacties op de nieuwe wereld. Dit is echter misschien niet wat de meeste MMO-fans verwachten, omdat het meer leunt op Diablo-achtige actie.

Hoewel ik eind vorig jaar een speelbare gesloten bèta kreeg, zijn er nog steeds veel mensen – waarschijnlijk geïntrigeerd door hoe populair het echt is op Steam – die niet weten wat Lost Ark is. Gelukkig is er een nieuwe trailer voor “Introduction to Gameplay” uitgebracht die de meest beknopte kijk geeft op hoe dit Lost Ark-ding speelt.

De video is hieronder te bekijken. Het duurt slechts vijf minuten, maar het gaat veel – pronken met alle verschillende karakterklassen en vaardigheden, isometrische gameplay vergelijkbaar met Diablo, uniek vaardigheidssysteem en meer. Er is zelfs een inleiding tot de wereld van Arkesia en het algemene verhaal van de verloren ark.

Het is de perfecte trailer om nieuwkomers op de hoogte te houden van de game voorafgaand aan de release van Lost Ark op 11 februari. Probeer het.

READ  #20 PC herenvoetbal plaagt #1 Georgetown Wednesday
Written By
More from Max Mcgee
De top 10 games die in november 2020 naar pc komen
Moordenaars gelofte! Yakuza! Oorlog! Oh mijn! Natuurlijk kun je een paar hundo...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *