Zoom wordt aangesloten op onze Amazon-, Google- en Facebook-apparaten

Illustratie bij artikel met de titel Zoom Is a Dirty Bandaid On Remote Learnings Gaping Wound

Foto: Zoom

Zoom is een van die programma’s die niemand van ons is bijzonder dol op, maar waar we allemaal aan vastzitten – vooral als je een van de studenten of docenten bent die vast komt te zitten hel voor leren op afstand komend semester. Nu lijkt het erop dat het platform nog onontkoombaarder wordt: eerder vandaag, Zoom bekend gemaakt dat de ondersteuning voor zijn videoconferentie-app dit najaar wordt uitgebreid naar allerlei soorten slimme apparaten voor thuisgebruik, wat betekent dat de gruwelijke shenanigans we associëren met het platform zullen niet alleen meer beperkt zijn tot onze computers, maar tot elk scherm dat we in huis hebben.

De aankondigingsnaam laat drie verschillende slimme displays vallen die de Zoom-technologie zullen gebruiken: Facebook Portal-apparaten krijgen het in september, terwijl dat van Amazon Echo Show en Google’s Nest Hub Max zal tegen het einde van het jaar inhalen. En dit alles komt bovenop de nieuwe hardware die Zoom van plan is later deze maand uit te rollen, ongeveer $ 600 tablet dat komt met het reeds gebakken programma.

Hoewel ik in het verleden niet bijzonder stil ben geweest over hoezeer ik Zoom (en Facebook, en Google en Amazon) veracht, ben ik eigenlijk een beetje opgelucht door deze aankondiging. Ja, Zoom’s buggy als de hel, om nog maar te zwijgen van een grens nationale veiligheidskwestie– en ja, slimme beeldschermen worden geleverd met hun eigen buffet van privacy en veiligheid problemen– maar het is een platform dat kinderen in het hele land zullen zijn vast te vertrouwen op voor de nabije toekomst. En met de grotere vraag naar technologie voor leren op afstand komt er ook een grotere vraag naar hardware.

Toegegeven, een deel van het probleem is dat veel huizen met een laag inkomen gewoon heb niet überhaupt een internetverbinding, maar voor degenen die over die hindernis kunnen komen, is er nog de tweede hindernis om er een apparaat op aan te sluiten. Laptops worden bij een ongekend tarief, waarbij de goedkoopste apparaten als eerste worden uitgekozen. Als er maar zo veel laptops zijn, zijn er veel kinderen uit gemeenschappen met een lager inkomen over blijven zonder enige manier om naar school te gaan.

Ik zeg niet dat een kind zonder computer thuis gewoon een tablet zal hebben liggen, maar ik ben zeggen dat die tablets meestal goedkoper zijn. Als je jezelf wilt onderwerpen aan het ophalen van een Facebook-portaal, dan kan dat krijg er een voor iets meer dan $ 100. Op dit moment, Google’s verkoop zijn eigen Nest Hubs voor iets minder dan $ 90, exclusief belasting. Voor iemand die met financiën worstelt, kan elk van deze een meer realistische aankoop zijn dan bijvoorbeeld een gerenoveerde Chromebook die gemakkelijk een rekening van $ 200 of meer kan oplopen.

Door deze gezinnen meer opties te geven op meer apparaten, zelfs apparaten die eigendom zijn van de Facebooks en Googles van de wereld, krijgen deze gezinnen een kans om in contact te komen met een klas. Neus vasthouden en vertrouwen in onbetrouwbare bedrijven kan een ongelukkige noodoplossing, maar laat ‘s hoopt dat het niet de permanente oplossing wordt.

READ  Apple's Craig Federighi zegt over de Epic Experience dat het niveau van Mac-malware onaanvaardbaar is
Written By
More from Aubrey Mason

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *