Zullen er meer games worden toegevoegd aan compatibiliteit met eerdere versies van Xbox? – Gids

Achterwaartse compatibiliteit is ongetwijfeld een van de meest indrukwekkende functies van de Xbox One en Xbox Series X | S, die toegang biedt tot duizenden games van drie generaties Xbox.

Hoe geweldig het ook is, veel fans hebben Microsoft gesmeekt om meer originele Xbox- en Xbox 360-titels aan het programma toe te voegen sinds de nieuwe toevoegingen stopten. terug op E3 ​​2019 ter voorbereiding op de lancering van de Xbox Series X.

“Na deze week hebben we geen plannen om nog meer originele Xbox- of Xbox 360-titels aan de catalogus op Xbox One toe te voegen, maar we zijn verheugd om door te gaan met ons werk aan Xbox-compatibiliteit tussen platforms en apparaten, wat een topprioriteit blijft.”

Dus, wat is het laatste woord over nieuwe games voor achterwaartse compatibiliteit met Xbox? In mei liet Microsoft doorschemeren dat dat zo was naar feedback blijven luisteren van fans over nieuwe toevoegingen aan het programma, ondanks de uitdagingen.

“Het team blijft ook luisteren naar feedback van de community over aanvullende titels die je graag aan het compatibiliteitsprogramma zou willen toevoegen. Het herleven van titels uit de geschiedenis biedt vaak een complexe mix van technische en licentie-uitdagingen, maar het team doet er alles aan wat we kunnen om onze collectieve gaming-erfenis te behouden. “

Dit was gevolgd in oktober door Xbox-directeur van programmamanagement Jason Ronald, die voor meer zekerheid zorgde door te vertellen Game Informer het back-compat-programma was “zeker iets dat bij ons hoog in het vaandel staat”.

“Het is zeker iets waar we naar kijken, en ik zal zeggen ‘Zeg nooit nooit’. Maar ik zal ook zeggen dat sommige van deze spellen zijn ontworpen voordat het idee van generatiecompatibiliteit in het spel kwam. Dus in sommige gevallen ben tegen een aantal technische uitdagingen aangelopen, en in andere gevallen zijn er licentie-uitdagingen en wat niet. Het team is er dus zeker naar aan het onderzoeken. Ik kan me hier nergens toe verbinden, maar het is absoluut iets dat voor ons belangrijk is en iets dat we onderzoeken. “

Dit zijn de laatste updates die we hebben op het moment van schrijven, dus hoewel nieuwe toevoegingen zeker niet gegarandeerd zijn, klinkt het alsof er in de toekomst op zijn minst hoop is voor nieuwe, achterwaarts compatibele games. Vertel ons voorlopig welke games je persoonlijk wilt zien toegevoegd aan het programma voor Xbox One en Xbox Series X | S hieronder.

READ  Komen er New World Xbox-, PS5-, PS4- en Nintendo Switch-versies?
Written By
More from Vanessa Hale

Elder Scrolls Online Markarth DLC introduceert nieuwe verhaalzoektochten voor pc en Stadia

De Markarth Story Zone DLC is nu live The Elder Scrolls Online,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *