Zwart-wit foto’s en video’s downloaden op WhatsApp

Een van de nieuwste innovaties van WhatsApp is dat gebruikers het bekijken van foto’s en video’s kunnen beperken. Gebruikers kunnen nu foto’s en video’s uploaden en aangeven dat ze deze maar één keer kunnen bekijken.

Het is gemakkelijk te gebruiken en geeft de gebruiker een controle die ze niet kunnen bereiken. Ze besparen niet alleen ruimte, maar kunnen ook voorkomen dat ze zonder toestemming worden verplaatst en gedeeld. Kijk dus hoe snel je single-view foto’s en video’s op WhatsApp kunt uploaden.

Dit WhatsApp-bericht is al bekend bij andere sociale diensten en netwerken en vormt de basis van sommige ervan. Dit is een belangrijk principe dat de gebruiker grote controle geeft over wat hij deelt en, belangrijker nog, hoe anderen het zien.

Alles werkt net als elk ander aandeel, maar het heeft het voordeel dat je het maar één keer kunt zien. Er zijn veel redenen voor deze mogelijkheid en deze functie zal zeker WhatsApp-gebruikers aantrekken.

Om deze enkelvoudige foto’s en video’s te verzenden, moet u een dialoog openen met de ontvanger. Klik vervolgens, zoals gewoonlijk bij andere aandelen, op deze optie en selecteer de bron van de afbeelding of video die u op WhatsApp wilt delen.

Net als bij een normale splitter, kunt u de foto of video bewerken, de foto bijsnijden, tekst of andere effecten toevoegen. Het grote verschil, verwijzend naar een foto of video als one-view foto’s en video’s, is op deze manier branding.

Het logo bevindt zich in het tekstvak en is gemakkelijk herkenbaar. Vervolgens verzenden ze het en de nieuwe sectie wordt weergegeven in het dialoogvenster. Het ziet eruit als een afbeelding of video, zonder het weer te geven. Wanneer u het opent, wordt het gemarkeerd en kan het niet meer worden geopend.

READ  Bekijk AB UB PST / PET-beroepbriefupdates @ slprbassam.in

Dit is de eenvoudigste manier om WhatsApp-gebruikers in een handomdraai controle te geven over het delen van foto’s en video’s. Vrees niet, de gebruiker weet dat wat hij heeft verzonden maar één keer kan worden bekeken en gedeeld.

Written By
More from Eda Greene

Top 5 Minecraft Bedrock-textuurpakketten die u gratis kunt downloaden

Minecraft-textuurpakketten zijn een van de beste manieren om het uiterlijk van je...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *