007 GoldenEye 007 Fan nagelt na 20 jaar een onmogelijke truc

Box art door Goldeneye 007 voor Nintendo 64

Probeer de optische illusie van de mond te negeren.
afbeelding: bijzonder

meer dan twee decennia, Gouden ogen 007 Spelers proberen erachter te komen hoe ze de snelste tijd kunnen behalen op het moeilijkste niveau in het spel zonder een stuk kogelvrije kleding te pakken om hen te helpen overleven. Elke snelle loper draait zich om José Reulo De kogelvrije vesten moeten overslaan en beweren dat het nieuwe wereldrecord een beetje een misleiding was.

Gebaseerd op de film Moonraker, de Azteekse beloning in gouden Oog Het niveau vereist dat spelers een uitdaging van elitesoldaten en torentjes doorlopen terwijl ze wachten tot de shuttle wordt gelanceerd. Overal zijn bewakers in gele pakken, ondersteund door krachtige automatische pistolen die zelfs in de vlakke luchtkanalen te vinden zijn. Het is moeilijk te verslaan op elk van de drie moeilijkheidsgraden van het spel, maar het is vooral moeilijk op het hoogste niveau, 00 Agent. Elke vijandelijke treffer verlaagt de gezondheid van Mr. Bond met twee niveaus, wat betekent dat hij in totaal vijf treffers kan krijgen voordat het spel voorbij is.

Zoals Carl Jobst, een sprintdocumentaire, uitlegt in zijn uitgebreide video over het onderwerp, waren de enige reddingslopers gedurende meer dan 20 jaar een stuk kogelvrije vesten in een van de ventilatieschachten. Het vastleggen ervan verspilt kostbare seconden, maar het verdubbelt effectief de gezondheid van de speler, waardoor het overleven van de laatste handschoen veel meer lonend is.

Maar wat als het schild wordt overgeslagen? Hardlopers proberen al jaren hun tijd te verkorten door schilden over te slaan. Het lastige is dat er delen van het Azteekse niveau zijn waar Bonds blessure gegarandeerd is. Specifiek is er een toren in een van de kanalen die gegarandeerd een geheim agent corrumpeert.

Of het was, totdat een paar deelnemers een domme torentruc ontdekten. In plaats van recht door het gat te rennen en te schieten, kunnen spelers net genoeg vooruit gaan om de aandacht van de toren te trekken en dan terugdraaien, waardoor deze begint te draaien om ze op te sporen. Dit geeft spelers genoeg tijd om over de baan te rennen zonder een schot te lossen. Dit geeft spelers op zijn beurt volledige gezondheid in de aanloop naar de laatste kamer, die sprinter Gus Riolo vroeger bereikte Nieuw wereldrecord voor klant 00 Aztec vanaf 1:34 eind vorige maand.

Nu de nieuwe laag is bewezen, is het slechts een kwestie van tijd voordat iemand anders het gebruikt om nog een seconde of zo te scheren. Dat is waar sprinten om draait, zoeken naar nieuwe manieren om snellere tijden te behalen, zelfs nadat tientallen jaren van mislukte pogingen suggereren dat het niet kan.

READ  Barsten in de relatie Trump-Europa veranderen in een kloof
Written By
More from Aubrey Mason

30 geoptimaliseerde games beschikbaar bij release Xbox Series-consoles – Gaming – Nieuws

Ik heb bijna het gevoel dat de grens tussen pc’s en consoles...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *