Type camouflage in Call of Duty en hoe je ze sneller kunt ontgrendelen

Als het gaat om de Call of Duty, is een van de grootste uitdagingen waarmee de spelers worden geconfronteerd, het ontgrendelen van de camo’s die ze willen, dus of het nu gaat om eenvoudige spuitverf of boscamo’s, of de legendarische Damascus Camos, je kunt elke gewenste camouflage ontgrendelen, maar er is een addertje onder het gras, we leggen het je verder uit.

Ze worden voornamelijk ingedeeld in twee typen, namelijk Base en Sub Camos en daarin zijn de belangrijkste camouflages voornamelijk:
• Spuitverf
• Bos
• Digitaal
• Draak
• Splinter

Als je het Weapons XP-niveau verhoogt, kun je gemakkelijk de eerste tien camouflages ontgrendelen, voor het verhogen van de Weapons XP kun je gewoon je natuurlijke spel spelen door het aantal moorden te verhogen met het pistool dat je wilt.

Nadat je de basis hebt ontgrendeld, moet je bepaalde uitdagingen voltooien om verschillende varianten van Camo te ontgrendelen.
Om bijvoorbeeld meer variaties van Woodland te ontgrendelen, moet je daarvoor een bepaald aantal headshots hebben.

En de uitdagingen kunnen verschillen op basis van de klassen van geweren, dus je zou hier heel goed van op de hoogte moeten zijn.

Mastery camouflage lessen

Gouden camouflage – Dit is voor jou beschikbaar wanneer je camouflage voor je wapen hebt ontgrendeld, wat betekent dat je alle uitdagingen hebt voltooid.

Platinum Camo – Zodra je gouden Camo voor het hele wapen hebt ontgrendeld, is deze speciale platina Camo voor jou beschikbaar

Damascus Camo – Dus deze buy Damascus Camo is de ultieme van alle Camo, deze kan alleen worden ontgrendeld door Platinum Camo voor alle wapens te ontgrendelen, dus dit is het stadium waar elke professionele speler naartoe wil, maar het kan niet worden bereikt door voor een paar te spelen dagen heb je duizenden uren toegewijde gameplay nodig om dit te verkrijgen, het lijkt misschien een moeilijk proces, maar je kunt hulp krijgen van legendarische professionele spelers via Damascus Camo Boosting.

READ  WWE 2K22 ontwikkelaar opmerkingen over bezorgdheid over geen updates
Written By
More from Lesley Curry

Mysterieuze Android Auto Update verschijnt helemaal uit het niets

Hoewel Google naar verwachting elke dag Android Auto-versie 5.8 zal publiceren, is...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *